Oglas
· · Komentari: 0

Pet znakova da NEKO MISLI NA VAS: Detalji na koje verovatno niste obratili pažnju

Univerzum često zna da nam pošalje signale koje nam se naizgled čine nevažnim

1661155190_pexels-helena-lopes-2055222.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Možda često imate osećaj da neko misli na vas, ali ne znate ko. Sa druge strane, pitate se da li je to vaša skrivena želja ili realnost. Ako niste sigurni, obratite pažnju na ovih pet signala koji ukazuju da neko misli na vas.

1. Stalno primećujete iste brojeve

Ovo je jedan od najčešćih signala koje nam šalje univerzum. Ako često viđate brojeve koji se ponavljaju, poput 1111, 1212, 333, to upućuje na nešto važno. To uglavnom znači da nam neko mislima šalje određene frekvencije. Obratite pažnju da li često viđate iste brojeve na zgradama, satu, registarskim tablicama, na telefonu itd.

Pročitajte još: Iza filma uz koji su odrastale generacije kriju se STRAHOTE: Najmračnije i najsurovije TAJNE su izašle na videlo (FOTO)

2. Prožima vas osećaj da ćete uskoro upoznati srodnu dušu

Ako primećujete da u poslednje vreme imate snažan osećaj da ćete upoznati pravu osobu, onda to može biti jak signal univerzuma. To nije samo želja i nada, već snažan osećaj koji vas obuzima neko vreme.

3. Stalno čujete i viđate nešto povezano sa određenom osobom

Nije reč o slučajnosti ako konstantno primećujete nešto što vas podseća na određenu osobu. Na reklamama, ulici, u prolazu viđate i čujete stalno nešto što vas asocira na nju? Na neočekivanim mestima čujete pesmu koju baš ta osoba voli ili koja vas podseća na nju? Definitivno viša sila šalje znak i da ta osoba misli na vas.

4. Radosniji ste nego inače

Ukoliko ste raspoloženiji nego pre, smejete se češće, imate više tolerancije i razumevanja, to je znak da neko misli o vama, a vaša duša oseća te misli.

Pročitajte još: Šta DUŽINA PRSTIJU može reći o vama? Ovo su osobine koje mogu biti razotkrivene

5. Beli leptir

Prema jednoj legendi, kada vidite belog leptira, prva osoba na koju pomislite kada zatvorite oči, misli na vas u tom trenutku.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas