Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Платила фарбање 250 долара, а из фризерског салона изашла у сузама (ВИДЕО)

Није добила боју коју је желела

1630164857_kosa.jpg
Фото: Тик Ток Илустрација/ @асхамблес
Oglas

Једна девојка на друштвеној мрежи Инстаграм, поделила је искуство из једног фризерског салона из ког је како је навела изашла уплакана.

Прочитајте још: Има их само 20% популације: Зашто су РУПИЦЕ НА ОБРАЗИМА тако посебне?

Наиме, девојка по имену Ејми, одлучила се за један фризерски салон који су јој препоручили и није се плашила да своју "главу", повери управо тој фризерки.

Изашла из салона уплакана

Ипак, иако је тачно знала шта жели и фризерки показала фотографију, није добила оно што је замислила. Уместо плавих праменова, добила је црвене нијансе и све то платила 250 долара.

- Ако се не смејем, плакаћу. Ову катастрофу на глави платила сам 250 долара- рекла је Ејми, а онда и додала да је фризерка одбила да јој поново префарба косу:

@асхамблес

Анд тхеy хад а 5 ⭐️ ратинг 🤔 #фаил #фyпシ #хаирфаил #фаилхаирдрессер #тхисисwхатиwантед #трендинг #буфферинг #фаилуре #xyзбца #фреебритнеy

♬ оригинал соунд - Маделине

- Стварно нисам имала снаге да седим тамо знајући да неће урадити ништа. Изашла сам уплакана из салона и упутила се кући. Сачекаћу да прође одређен период од фарбања, па ћу отићи у други салон - закључила је Ејми.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas