Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПЛАВА АУРА: Веома је можна и значајна, а имају је само посебни људи

Особе са плавом ауром имају следеће особине

1692601607_Foto-Shutterstock-aura.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Аура је попут отиска прста - ниједна особа на свету нема исту ауру, она је само њена, потпуно специфична, нешто што је дефинише и прати кроз живот. Аура је енергија која вас окружује, а само врло проницљиви људи са прекогнитивним способостима могу је уочити и знају како да је перципирају.

Од личности зависи аура, као и аура од личности - то је уска веза која утиче на наш карактер. Свака аура има посену боју, а та боја може пуно рећи о карактеру неке особе.

У овом тескту причамо о посебним особама које одликује аура у плавој боји:

Људи са плавом ауром су емпатични, осећајни, љубазни. Смирени су и имају умирујућу енергију, зато су често омиљени у кругу пријатеља.

Они су потпуно супротни од особа са црвеном ауром која спада у потпуно други крај спектра - то су ратоборни људи, стрествене енергије, интезивни и опсесивни.

Плава и црвена аура су као Јин и Јанг - Савршено се уклапају када се споје и створе љубичасту боју ауре, јер особе са овом нијансом су предодређене за успех.

Хороскопски знаци који имају плаву ауру најчешће су Ракови и Ваге, а чакра повезана са овом ауром је грлена, односно Висхуддха.

Ово је чакра чишћења и самоизражавања.

Људи са плавом ауром често имају развијену интуцију, осећај за естетику лакше уочавају спиритулне знакове. Они симболизују имплозију, коначну судбину душе.

Како би се ова аура неговала и чистила, као и како би се њени потенцијали најбоље искористили, неопходно је да редовно практикујете медитацију и визуализацију.

Особе са плавом ауром сваки одговор могу пронађи кроз медитирање, а њихова победа над несигурности крије се у пажљивом ослушкивању интуиције.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas