Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
интересантно

Принцип 20/10 може да вам промени живот: Oдговорите на ово једноставно питање!

Неки људи проведу цео живот трагајући за идалном професијом, идеалним животом и никако не добију одговор који животни пут је најбољи за њих.

1609245058_Depositphotos_88645238_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Принцип 20 плус 10 тражи да одговорите на једноставно питање које ће вам помоћи у многим животним ситуацијама. Ову вежбу осмислили су студенти Универзитета Станфорд и ево како она изгледа.

Прочитајте још: Једна има 19, а друга 43 године и нико не успева да ПОГОДИ ко је овде МАМА, а ко ЋЕРКА!

Када не знате којим путем да кренете, одговорите на ова једноставан питања: 

Шта бих радио, шта бих постигао да се ничега не плашим у животу?

Замислите да имате чаробни штапиц́ и можете њиме да машете и постанете оно што желите, радите шта желите и добијете оно што желите у животу. Другим речима, да вам је загарантован 100% успех у вашем послу и подухватима, како би се ваш живот променио, шта бисте радили?

Одговори које сте дали су истински оно што желите у животу.

Прочитајте још:  Радите од куће у пиџами: Зашто то никако није добро?

Шта бисте то учинили да имате 20 милиона долара у банци, уз услов да живите још само 10 година - Шта бисте оставили иза себе? Чиме бисте се бавили? Како бисте волели да вас људи запамте. Ако сте одговорили на ова питања, спадате у ретку групу од око 10 посто људи на свету који су застали и размислили о животу на овај начин. 

Фото: Депосит

Одговори које сте дали су истински оно што желите у животу. Од остваривања свих циљева дели нас само страх који нас често паралише и удаљава од успеха, а који смо сами стоворили. Све у животу је могуће постићу, само ако се довољно јако жели.

Прочитајте још: ОПРЕЗ! Не постоји савршен брак, али преко ОВИХ 5 ствари нико не прелази

Ова питања су направљена да би открила оне наше најскривеније жеље. Сад када знате шта се крије у дубини душе, почните да те жеље спроводите у дело.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas