Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Прво слово вашег ИМЕНА може открити да ли сте срећни у љубави: Неки су прави ЕМОТИВЦИ, док неки воле да држе конце у својим рукама

Погледајте ком типу људи у емотивној вези ви припадате

1676814509_Foto-Shuttertsock-prvo-slovo-imena.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Прво слово  имена открива какви смо према партнеру и какве су наше емоције.

А : Ове особе су романтичне. Воле озбиљне везе и труде се да не разочарају особу коју воле. Није им пријатно да показују нежност и емоције на јавном месту, па то радије задрже за кућу или више приватних места. Њихова сродна душа биће зрео партнер са којим ће разговори бити пуни узбуђења, забаве, али и важних лекција.

Б : Они воле сензуалност. Изузетан начин изражавања љубави за њих јесте да припреме вечеру, попију вино или погледају филм са својом вољеном особом. Веома су задовољни и радо примају поклоне или друге изразе наклоности од свог љубавног партнера. Неко пажљив и брижан је њихов савршен пар.

Ц : Једна од најважнијих ствари коју треба напоменути јесте да односе схватају веома озбиљно и да имају тенденцију да то покажу по сваку цену. Захтевају много физичког контакта и блискости. Свог идеалног љубавног партнера виде као верног пријатеља и најбоље друштво.

Ч:  Ово су људи чврстог карактера, особе које знају шта желе од партнера. Иако делују хладно и незаинтересовани, унутра се крије романтично срце. Њихов савршен партнер је пријатељ који ће их без речи разумети, а онда ће из тога израсти нешто ново и боље.

Ћ : Изузетно шарманти и забавни људи који освајају и увек су у центру пажње. Треба да се повежу са људима који имају мирнији карактер, јер ће тако у љубави направити баланс.

Д : Када су ове особе заљубљене и ако желе некога, потрудиће се да наставе ту везу. Воле да брину и да вољена особа брине о њима. То је двосмерни пут – однос у којем се обе стране осећају вољено и задовољно.

Џ: Изузетно су радозналог духа. Они уносе овај квалитет у своју везу и сваки дан траже да сазнају више о свом партнеру. Одликује их постављање много питања и никада нису задовољни одговорима које чују.

Ђ: Они су веома индивидуалистички људи. Зато се немојте плашити ако вас ова особа не стави у потпуности у своје планове. Они покушавају да раде ствари сами и не налазе сврху или потребу да раде ствари заједно.

Е : Максимално уживају у вези и цене филозофске разговоре са својим партнером. Више воле да се смеју него да се свађају. За њих је сродна душа особа која има добар смисао за хумор, зна да их насмеје и поправи дан.

Ф : Они су људи који дају све за своје вољене. Имају пиједестал, где стављају тог појединца који им краде срце. Воле флертовање и њихова јача страна је игра завођења. Они су рођени романтичари. Партнер их стално мора заводити и освајати да би остали у овом односу.

Г : Никада нису стрпљиви, увијек траже савршенство у вези и љубави. Педантно раде на томе како да се очува жеља у вези. Тешко им је да се емоционално повежу у вези, због тога често мењају партнере. То ће бити тако све док не сретну особу која им отворено говори све, и која ће их оборити с ногу.

Х : Они траже партнера који ће побољшати њихову репутацију и учинити их бољом особом. Улагање у лични развој у вези за њих је јако важно. Ваш будући партнер је неко ко ће вас научити како да имате веће сампоуздање и да будете победник у љубави.

И : Најважнија тачка у вези је потреба; треба да се осећају као да су вољени и корисни. Они уживају у луксузу, сензуалности и телу. Њихов савршен партнер је неко ко се стално мази, поклања пажњу, ко их држи заштићено у рукама и говори им да их воли.

Ј : Благословени су великом количином физичке енергије са којом су рођени. Они могу да носе велике романсе у глави, осим што су идеалистички људи и то треба да искусе да би веровали у љубав. Помало су перфекционисти када је реч о избору партнера, што им може затворити и нека вредна врата.

К : Окарактерисани су по томе што су веома сензуални, креативни су и људи са високим нивоом стидљивости. Њихов партнер мора бити неко маштовит, уметничка душа.

Л : Слободни су у изражавању љубави и спремни су да ризикују. Морају да осећају да их њихов партнер интелектуално стимулише да буде са њима. Воле авантуре, путовања и никад неће бити са особом која тапка у месту и не може да изађе из зоне комфора.

Љ: Симбол нежности и љубави. Ове особе су нежне, одане и имају пуно разумевања за друге. Њихово срце је извор најчистијих емоција. Љ као љубав – они живе за љубав. Потребан им је партнер који ће ту њихову романтичну и нежну страну да поштује и цени – породичан тип.

М : Нису посебно романтични људи, али их занима акција. Немају стрпљења за флертовање и не могу да поднесу да им сметају људи који покушавају да флертују. Они воле да се љубав догоди из пријатељства. Када добро упознају особу, тек тада дају своје срце.

Н : Они су скромни, невини и стидљиви. Тешко им је да пренесу своју љубав и емоције неком другом, поред тога што пронађу савршеног љубавног партнера. Они имају тенденцију да буду перфекционисти на исти начин.

Њ: Изузетно су смели и храбри и не плаше се да направе први корак у љубав. Ови људи освајају сваког ако га желе, али им је потребан неко ко може да их прати у њиховим сновима и амбицијама.

О : Увијек имају изузетну енергију, која је заразна. Често брину о здрављу особе коју воле и настоје да воде рачуна о томе шта једу и о физичкој активности. Потребан им је партнер који ће их мењати набоље.

П : Они су највернији људи. Имају велику креативност када се упуштају у нове изазове у љубави. Углавном су пуни изненађења за партнера, а ко их освоји биће одушевљен њиховом енергијом. У њих се лако можете заљубити.

Р : Траже изузетно интелигентног партнера, који води разговоре о непознатим темама и брине о мистеријама универзума. За њих је дубина ума афродизијак. Желе партнера који ће им стално доносити неке нове информације, са којим ће причати касно у ноћ и откривати нове хоризонте.

С : Више су фокусирани на изглед вољене особе, због тога често праве пропусте у љубави. Уколико не упознате некога ко вам се допада, не можете знати да ли је савршен за вас. Могуће је да ће вас често пратити такви пропусти. Завирите у душу особе.

Ш : Ови људи се разумеју у људске душе, али увек се у љубави скривају под маском. Имају лажно представљање, крију своје емоције, а тек када задобију поверење особе откривају право лице. Срећа у љубави их чека тек када почну да показују себе онаквима какви јесу од старта.

Т : Они себе сматрају појединцима са веома дубоким емоционалним везама и високом осетљивошћу. Они могу бити, у неким случајевима, врло себични и не разумеју потребе партнера. Али лако заводе и својим шармом дуго чувају особу крај себе – све док то желе.

У: Они увек траже некога кога ће волети, али такође континуирано доживљавају романсу као такмичење. Потребна им је авантура, узбуђење и слобода.

В: Уживају у игрању љубавних игрица, то су људи који носе искру где год да оду и преносе је на свог партнера. Такође их карактерише љубомора и заштитнички су настројени.

З : Веровати у љубав им је веома тешко. Кад год имају прилику да упознају некога, а нема искре, губе наду и убеђују се да љубав не постоји. Биће тако све док не упознају некога ко им отвара врата свог срца – искреног принца или принцезу из бајке.

Ж : Треба их стално држати заинтересованима, јер им је увек досадно. Према студијама, они уживају у физичким односима и покушавају да успоставе нераскидиве везе са својим партнером.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas