Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РАНОРАНИОЦИ

Седам САВЕТА како да постанете ЈУТАРЊИ тип

Ко рано рани - две среће граби.

1615377372_Depositphotos_169935298_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Бројне студије су показале да су они који устају раније и успешнији и продуктивнији.

Прочитајте следећих неколико трикова да постанете јутарњи тип.

1. СВЕТЛА СОБА

Подигните ролетне, преместите кревет испод прозора - учините било шта само да вам је у соби ујутру светло.

Прочитајте још: Супер трик како да затегнете фармерке, да не спадају, али БЕЗ КАИША (ВИДЕО)

Ранији одлазак у кревет, доноси пуно енергије!

2. РАНИЈЕ НА СПАВАЊЕ

Ако легнете касно, а устанете рано, наравно да ћете бити поспани "и ни за шта" цео дан. Покушајте да одете у кревет раније и видећете да ћете ујутру бити пуни енергије.

3. ВЕЖБАЈТЕ

Вежбање је последње што вам пада на памет када устанете, али пробајте, јер ћете се тако брже разбудити. Бићете и боље расположени, а уз то - губите и килограме!

Прочитајте још: Прву руску владарку која је примила хришћанство, историја памти по СУРОВОСТИ: Да би осветила мужа спалила је пола града

Доручак мора бити здрав и богат.

4. НЕ ПРЕСКАЧИТЕ ДОРУЧАК

Најважнији оброк током дана јесте доручак. Немојте га прескакати, нити замењивати шољом кафе и једним  кексом. Доручак мора бити здрав и богат.

5. ПЕРИТЕ КОСУ УВЕЧЕ

Ако немате увек времена да вежбате ујутру, пронађите га уз неколико трикова. Оперите косу увече, да не бисте морали ујутру да трошите време. Пред спавање скините шминку, или намажите лак на нокте - да не бисте морали ујутру.

Прочитајте још: Јапански милијардер нуди БЕСПЛАТНО путовање: Тражи 8 људи за пут око Месеца

Наградите себе!

6. УДОВОЉАВАЈТЕ СЕБИ

Ако сте устали пре звона или нисте дремнули поподне, наградите себе. Прочитајте новине, или погледајте мало јутарњи програм док се спремате или доручкујете. Видећете како је дивно бити јутарњи тип.

7. СМАЊИТЕ СВЕТЛО И УТИШАЈТЕ ТВ

Увече, пре спавања, да бисте легли раније, смањите осветљење, утишајте тв или радио, како вас бука не би разбуђивала.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas