Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАШТИТА ДЕЦЕ

ШОКИРАЛА НАЧИНОМ НА КОЈИ ШТИТИ СВОЈУ ДЕЦУ ОД ОТМИЦЕ: "Учинићу све да их заштитим"; Стигли коментари: "Па нису они пси!"

Сигурност или параноја?

1602160545_Capturep.JPG
Фото: Принтскрин / Фацебоок / Јемма Фрееман
Oglas

Џема Фримен (30) предузела је екстремне мере предострожности како би заштитила своју децу. Наиме, Британка је купила уређај сличан лисицама који стави на децу и себе када изађу из куће због пораста случајева отмице малишана у њеном кварту.

Њених двоје деце, трогодишња Џесика и осмогодишњи Захари, увек носе уређај у јавности. Налик је наруквици за зглоб са додатном заштитном склопком због које се деца не могу измигољити.

Џема тврди да је са децом разговарала о непознатим људима и разлозима за ношење уређаја, а наводно се не противе таквој заштити.

Прочитајте још: ОД ШОКА НИЈЕ МОГЛА ДА СТОЈИ: Пронашла је слику из детињства и схватила КО је заправо њен супруг (ФОТО)

На Фејсбуку је поделила фотографију уређаја, а њене мере предострожности поделиле су људе у коментарима.

Иако су је неки похвалили што се брине за сигурност деце, други су је осудили јер је отишла толико далеко, упоредивши ситуацију са стављањем пса на ланац.

Прочитајте још: Младић је пронашао новчаник, а у њему ПИСМО и АДРЕСУ: Прича добила НЕОЧЕКИВАН ОБРТ

- Тек недавно сам га почела користити јер сам забринута због недавних догађаја. Користим га на обоје ако се налазе у несигурној ситуацији. Добила сам неколико негативних коментара од других родитеља, што ме јако узрујало. Рекли су ми да више пазим на своју децу и да они нису пси. Потпуно сам свесна тога, али када се деца отимају из руку родитеља, сматрам да треба предузети оштрије мере. Као мајка, учинићу све како би их заштитила. Пуно је доброга на свету, али нажалост догађају се и ствари које нису тако добре - рекла је Џема.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas