· · Коментари: 0
ХИРОМАНТИЈА

Спојте ДЛАНОВЕ, јер ЛИНИЈА на ДЕСНОМ говори какви сте у ЉУБАВИ

Када следећи пут прснете асепсол на дланове испружите их и добро погледајте највећу линију која их пресеца.

1597737505_Depositphotos_23361330_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Највећа линија на длану представља наша осећања. Спојте оба длана и упоредите линије са левог и десног.

Прочитајте још: ОВДЕ можете да бирате шта желите, а само КИЛОМЕТАР ДАЉЕ вас чека право изненађење (ФОТО)

Занимљиво је да ове линије можете да упоредите и са длановима вашег партнера и дознаћете колико сте компатибилни.

Проучите своје линије, а онда и партнерове...

Да ли су линије равне?

Људи са равним линијама имају нежан карактер и много воде рачуна шта други мисле о њима. Уколико људи о њима немају лепо мишљење веома ће патити. Ови људи траже озбиљну везу нису склони честим променама.

Уколико ви имате равне линије, а партнер не - то је лоша вест. Уколико су вам исте - предодређени сте један за другог.

Прочитајте још: У НОВЕМБРУ све ће изгледати као РУЖАН САН, границе ће почети да се отварају, а шта нас чека од НОВЕ ГОДИНЕ?!

Шесто чуло
Људи са мањом линијом на левом длану имају изражену интуицију и слутњу треба да послушају.

Линија на левом длану је мања?

Људи са мањом линијом на левом длану су мудри и веома рационални. Међу њима има и романтичних особа, али их не занима шта други мисле о њима и када пронађу срећу са неком особом са њом и остају.

Рационални су, знају шта желе и то остваре.

Да ли вам је линија на левом длану већа?

Бежите од ових људи! Овакве особе живе за љубав и мисле да је то смисао живота. Они улећу из једне у другу везу и за сваку мисле да је фатална и доживотна!

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Када коначно пронађу партнера, а ови људи никада нису сами, имају само један циљ - да остану заувек заједно. Често се дешава да пронађу млађег партнера који ће их слушати.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.