Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
занимљивост

Шта омиљена боја открива о ВАШЕМ КАРАКТЕРУ: Црвена се повезује са ОРГАНИЗОВАНОШЋУ, црна са КОНТРОЛОМ И НЕЗАВИСНОШЋУ

На занимљив начин откријте нешто о себи, али и другим људима.

1646824706_omiljenaboja.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Ако најчешће бирате једну боју гардеробе, ципела и осталих ствари  то може сугерисати на ваше изражене црте личности којих можда нисте свесни.

1. Црвена

Многе ова боја асоцира на доминацију, агресију, узбуђење или опасност. Нека истраживања су дошла до резултата да спортисти који носе ову боју имају 5% више шансе да однесу победу, али и да конобарице које носе црвену добијају веће напојнице! Сматра се да ова боја привлачи јачи пол јер асоцира на страст и љубав. Црвена је толико моћна да може изазвати убрзан рад срца и производњу тестостерона.

2. Љубичаста

Ова боја некада се повезивала са племством. Ова боја подстиче креативност, сматра се да има умирујуће дејство и да су  људи који преферирају ову боју емотивни и осетљивији.

Прочитајте још: Краљица се на телефон јавља само ако позову ОВЕ ДВЕ ОСОБЕ - а Чарлс није једна од њих

3. Бела

Ако вам је омиљена боја бела то може сугерисати да сте склони примећивању детаља и да су вам организованост и логика јача страна. Бела је синоним за чистоту и једноставност. Још једно уврежено мишљење јесте да људи који воле ову боју су независни и креативни.

4. Црна

Сматра се да љубитељи црне боје теже контроли и већој независности. За особе које радо бирају црну боју верује се да су реалистични и практични. Црна је синоним за елегантност, софистицираност, формалност. Поред тога, ова боја сугерише и тајанственост.

5. Жута

Једноставно речено, ако тежите жутим тоновима, ви сте авантуриста. Не прихватате наметнуте оквире и жудите за слободом, оптимизмом, страшћу. Спонтаност вам је јача страна, као и креативност. Али, за љубитеље жуте боје везује се и импулсивност.

Прочитајте још: Нађите МОТИВАЦИЈУ за неколико минута: 5 трикова који ће вас натерати да се ПОКРЕНЕТЕ

6. Зелена

Људи који бирају зелене нијансе дефинитивно воле да буду у природи и теже већим успесима у животу. Интересантно је да неке студије показују да љубитељи ове боје више теже за сигурношћу. Ова боја асоцира на обиље, смиреност, здравље, раст, учење.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas