Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ШТА ПОРУЧУЈУ БОЈЕ ОДЕЋЕ КОЈУ НОСИТЕ: Плава за поверење у вези, смеђа за призивање љубави, а тек зелена...

Уколико желите да привучете љубав или покажете оптимизам, то можете урадити носећи одећу одређених боја.

1702902044_shutterstock_1620666163.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Већ је доказано да боја одеће коју носите може утицати на ваше расположење, па се тако препоручује да баш онда када сте тужни и потиштени, обучете нешто светло, јер ћете себе макар мало тиме извући из тог стања. 

Поред тога, сматра се да бојом можете и другим људима нешто да поручите, па чак и да привучете љубав у свој живот.

 

Црвена

Црвена је боја жеље. Такође представља самопоуздање и сексуалну енергију. Ако желите унети додатну пожуду или страст у свој живот, носите ову боју на уснама и ноктима и бирајте црвену одећу. То је снажна боја, што значи да би требало да је користите у испољавању и постављању намера у љубави, јер ће вам помоћи да остварите снове.

 

Ружичаста

Кажу да је ружичаста боја свега што је позитивно у свету. Ако тражите идеалну боју коју ћете носити на првом састанку или нешто забавно за обући када се дружите са симпатијом, ово је прави избор.

Ружичаста ће нагласити оптимизам и урођену љубазност која се осећа у почетним фазама везе. Међутим, такође је савршена за ношење у изласку, када се надате поновном састанку, пише ИнСтyле.

 

Наранаџаста

Наранџаста је срећна и примамљива боја. Ако чезнете за партнерством које надилази време и гарантује сигурност, носите наранџасти шал или џемпер на следећем изласку са симпатијом.

Такође, наранаџаста може унети разиграност и креативност у вашу везу, што значи да добра времена неће престати када се умотате у ову узбудљиву боју.

 

Плава

Универзално значење плаве боје је поверење, што је нешто што је потребно за стварање и одржавање свих здравих односа и граница. Такође представља безусловну љубав, осећај који сви желимо у својим односима.

Затим, ту је и чињеница да је плава повезана с грленом чакром. Подстиче нас да говоримо истину, када су у питању романтичне ствари, све док она долази из срца.

 

Љубичаста

Краљевска љубичаста боја сматра се лаганом и романтичном. Подстиче нас да ризикујемо када је у питању љубав, што објашњава зашто већина витезова у сјајним оклопима носи ову боју у цртаћима и филмовима.

Љубичаста од нас захтева да напредујемо и идемо према ономе што желимо, чак и ако постоји неколико препрека на нашем путу. Стога је важна боја коју треба укључити у своју гардеробу, када је у питању исказивање љубави.

 

Зелена

Као изворна позната боја Венере, јер богиња љубави носи ружичасту и зелену боју, ова боја уноси позитивне вибрације у љубав и односе. Зелена нам помаже да свет гледамо с више оптимизма и да препознамо добро у другима.

То је сјајна боја када желите створити изузетно опуштену и обострано негујућу атмосферу са својим партнером или симпатијом.

 

Смеђа

Чоколадно смеђа је боја коју треба носити када се надате да ћете унети љубав у свој живот. Ова земљана боја представља поузданост и искреност - два осећаја која су битна у свакој вези.

Означава корисне и смислене емоције, које веројатно неће избледети. Смеђа боја жели да гради и повезује, што је чини бојом коју не би требало да носите, ако није реч о искреној вези. Намењена је за оне који траже животног партнера.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas