Oglas
· · Komentari: 0

ŠTA PORUČUJU BOJE ODEĆE KOJU NOSITE: Plava za poverenje u vezi, smeđa za prizivanje ljubavi, a tek zelena...

Ukoliko želite da privučete ljubav ili pokažete optimizam, to možete uraditi noseći odeću određenih boja.

1702902044_shutterstock_1620666163.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Već je dokazano da boja odeće koju nosite može uticati na vaše raspoloženje, pa se tako preporučuje da baš onda kada ste tužni i potišteni, obučete nešto svetlo, jer ćete sebe makar malo time izvući iz tog stanja. 

Pored toga, smatra se da bojom možete i drugim ljudima nešto da poručite, pa čak i da privučete ljubav u svoj život.

 

Crvena

Crvena je boja želje. Takođe predstavlja samopouzdanje i seksualnu energiju. Ako želite uneti dodatnu požudu ili strast u svoj život, nosite ovu boju na usnama i noktima i birajte crvenu odeću. To je snažna boja, što znači da bi trebalo da je koristite u ispoljavanju i postavljanju namera u ljubavi, jer će vam pomoći da ostvarite snove.

 

Ružičasta

Kažu da je ružičasta boja svega što je pozitivno u svetu. Ako tražite idealnu boju koju ćete nositi na prvom sastanku ili nešto zabavno za obući kada se družite sa simpatijom, ovo je pravi izbor.

Ružičasta će naglasiti optimizam i urođenu ljubaznost koja se oseća u početnim fazama veze. Međutim, takođe je savršena za nošenje u izlasku, kada se nadate ponovnom sastanku, piše InStyle.

 

Naranadžasta

Narandžasta je srećna i primamljiva boja. Ako čeznete za partnerstvom koje nadilazi vreme i garantuje sigurnost, nosite narandžasti šal ili džemper na sledećem izlasku sa simpatijom.

Takođe, naranadžasta može uneti razigranost i kreativnost u vašu vezu, što znači da dobra vremena neće prestati kada se umotate u ovu uzbudljivu boju.

 

Plava

Univerzalno značenje plave boje je poverenje, što je nešto što je potrebno za stvaranje i održavanje svih zdravih odnosa i granica. Takođe predstavlja bezuslovnu ljubav, osećaj koji svi želimo u svojim odnosima.

Zatim, tu je i činjenica da je plava povezana s grlenom čakrom. Podstiče nas da govorimo istinu, kada su u pitanju romantične stvari, sve dok ona dolazi iz srca.

 

LJubičasta

Kraljevska ljubičasta boja smatra se laganom i romantičnom. Podstiče nas da rizikujemo kada je u pitanju ljubav, što objašnjava zašto većina vitezova u sjajnim oklopima nosi ovu boju u crtaćima i filmovima.

LJubičasta od nas zahteva da napredujemo i idemo prema onome što želimo, čak i ako postoji nekoliko prepreka na našem putu. Stoga je važna boja koju treba uključiti u svoju garderobu, kada je u pitanju iskazivanje ljubavi.

 

Zelena

Kao izvorna poznata boja Venere, jer boginja ljubavi nosi ružičastu i zelenu boju, ova boja unosi pozitivne vibracije u ljubav i odnose. Zelena nam pomaže da svet gledamo s više optimizma i da prepoznamo dobro u drugima.

To je sjajna boja kada želite stvoriti izuzetno opuštenu i obostrano negujuću atmosferu sa svojim partnerom ili simpatijom.

 

Smeđa

Čokoladno smeđa je boja koju treba nositi kada se nadate da ćete uneti ljubav u svoj život. Ova zemljana boja predstavlja pouzdanost i iskrenost - dva osećaja koja su bitna u svakoj vezi.

Označava korisne i smislene emocije, koje verojatno neće izbledeti. Smeđa boja želi da gradi i povezuje, što je čini bojom koju ne bi trebalo da nosite, ako nije reč o iskrenoj vezi. Namenjena je za one koji traže životnog partnera.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas