Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ста сте прво угледали на фотографији - стабло, лице или птице? Оно што сте прво запазили може рећи много о вама

Тест личности који се заснива на опажању

1661682784_iluzija2.png
Фото: Принтсцреен/ Тwиттер - Цхриссy_Х69
Oglas

Овај тест може показати ваше карактеристике, с обзиром на то да овакве и сличне оптичке илузије указују на начин на који ваш мозак функционише.

 

Стабло

Волите да учите. Вероватно волите и натприродне феномене и мистерије. С лакоћом разумете психологију и различите психолошке теорије, а људи који су вам блиски сматрају вас мудрима. Увек сте у потрази за одговорима и истином. Не марите за то како вас други виде.

Прочитајте још: ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Оно шта вам је прво "упало" у очи на овој слици много говори о вашем карактеру (ФОТО)

Птице/природа

Ви сте слободног духа и одбијате да се придржавате друштвена правила и увек радите оно што желите, без обзира на све. Не покушавате да створите нити пронађете себе, већ једноставно желите да доживљавате свет такав какав јесте. Каткад се тешко уклапате у друштво, али то вас не забрињава превише. Волите да путујете и истражујете, не задржавате се ни на једном месту предуго. Живот није нешто што схватате преозбиљно и искуство цените више него знање.

 Лице

Ако сте прво угледали обрис лица, тежите стварању савршене слике о себи. Таква слика може бити спољашња или унутрашња, али требало би да будете свесни да тежња ка таквој слици може бити контрапродуктивна јер је она на неки начин вештачки створена илузија.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas