Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
сан

Шта значе снови о трудноћи? Знак који може да симболише бројне промене

Снови о трудноћи најчешће су последица интензивног размишљања о томе.

1648044119_pregnant-gbeeb6f2ba_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ако много желите да затрудните, стално о томе говорите, дуго покушавате да останете у другом стању...уопште није необично да вам трудноћа дође у сан. То може значити И да сте спремни за мајчинство, али и још много штошта.

Ако сањате да сте трудни

Уколико сањате да сте трудни, а нисте у стварном животу, овај сан може да значи да ће вам се остварити дуго очекивана жеља. Пред вама је период среће, задовољства и благостања, десиће вам се лепе ствари.

Прочитајте још: Пет најлепших пролећних женских имена: Симболишу лепоту и префињеност

Ако сањате да се порађате

Овај сан би могао да значи да је пред вама период у коме морате да будете стрпљиви. Можда тренутно морате да сачекате да се ствари одвијају својим током у животу или на послу- “посејали сте семе” Ии сада треба да сачекате да никне, тј. да оно што сте радили да резултате. Чин порађања у сну може значити да ц́е ваш труд ускоро бити награђен.

Ако сањте да сте трудни с бившим партнером

Кроз овај сан ваш ум можда жели да вам поручи како је та веза која је завршена довела до рађања новог увида у вама. Научили сте нешто ново о себи, развили се као личност, научили нешто из тог искуства и стекли мудрост.

Прочитајте још: "НОСИ ДУБОКУ СИМБОЛИКУ": Изабрана НАЈЛЕПША реч у српском језику и заиста оставља утисак

Ако сањате да је неко други трудан

То може значити да постоји део вас који треба да развијате, да испуните свој потенцијал да научите нешто ново и важно… Такође, можда вас је баш та особа коју сањате научила нечему што знате.

БОНУС ВИДЕО

 
 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas