· · Komentari: 0
san

Šta znače snovi o trudnoći? Znak koji može da simboliše brojne promene

Snovi o trudnoći najčešće su posledica intenzivnog razmišljanja o tome.

1648044119_pregnant-gbeeb6f2ba_1280.jpg
Foto: Pixabay

Ako mnogo želite da zatrudnite, stalno o tome govorite, dugo pokušavate da ostanete u drugom stanju...uopšte nije neobično da vam trudnoća dođe u san. To može značiti I da ste spremni za majčinstvo, ali i još mnogo štošta.

Ako sanjate da ste trudni

Ukoliko sanjate da ste trudni, a niste u stvarnom životu, ovaj san može da znači da će vam se ostvariti dugo očekivana želja. Pred vama je period sreće, zadovoljstva i blagostanja, desiće vam se lepe stvari.

Pročitajte još: Pet najlepših prolećnih ženskih imena: Simbolišu lepotu i prefinjenost

Ako sanjate da se porađate

Ovaj san bi mogao da znači da je pred vama period u kome morate da budete strpljivi. Možda trenutno morate da sačekate da se stvari odvijaju svojim tokom u životu ili na poslu- “posejali ste seme” Ii sada treba da sačekate da nikne, tj. da ono što ste radili da rezultate. Čin porađanja u snu može značiti da će vaš trud uskoro biti nagrađen.

Ako sanjte da ste trudni s bivšim partnerom

Kroz ovaj san vaš um možda želi da vam poruči kako je ta veza koja je završena dovela do rađanja novog uvida u vama. Naučili ste nešto novo o sebi, razvili se kao ličnost, naučili nešto iz tog iskustva i stekli mudrost.

Pročitajte još: "NOSI DUBOKU SIMBOLIKU": Izabrana NAJLEPŠA reč u srpskom jeziku i zaista ostavlja utisak

Ako sanjate da je neko drugi trudan

To može značiti da postoji deo vas koji treba da razvijate, da ispunite svoj potencijal da naučite nešto novo i važno… Takođe, možda vas je baš ta osoba koju sanjate naučila nečemu što znate.

BONUS VIDEO

 
 

 

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.