Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Стално заборављате где сте ставили кључеве? Примените овај трик и то се више неће дешавати

Ако вам се стално дешава да не можете да нађете кључеве, ови савети ће вам решити проблем.

1710860260_adfafgfg.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сигурно сте се нашли у ситуацији да три пута претражите ташну или чинију на столу у којој обично стоје кључеви од стана или кола, а њих ни од корова. Наравно, то се увек дешава када сте у журби или нема никог другог у кући. Не знате да ли сте их негде заборавили или затурили. Примените ове савете и лако ћете их наћи следећи пут.

Ставите привезак јарке боје

Чак и ако не волите да носите привезак на кључевима, купите неки велики, упадљиве боје како бисте га лако нашли у ташни, чинији, или у прегради у аутомобилу. Саветују се да привезак буде наранџасте, црвене или жуте боје. Јарке боје се лако пронађу, јер их мозак прво региструје.

Резерва је обавезна

Подразумева се да имате бар још једну копију кључева од стана и аутомобила. Држите их близу улазних врата и увек нека буду на истом месту. Немојте да их премештате како бисте увек знали где су. Ставите их у посебну кутијицу или чинију коју сте наменили само за кључеве.

Трудите се да будете смирени

Када приметите да вам нема кључа, најважније је да се не успаничите. Нервоза додатно утиче на способност расуђивања, па нећете успети да нађете кључ, чак и да вам је пред очима. Само без панике, размислите када сте их последњи пут имали у руци, где сте их видели, ставили...

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas