Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Изаберите једног човечуљка са слике и погледајте шта то говори о вама (ФОТО)

Прецизан тест личности који ће рећи много о вама и вашем животу

1658833558_Foto-Noizz.rs.jpg
Фото: Ноизз.рс
Oglas

Пажљиво погледајте слику и изаберите човечуљка који је стварно близак вама у овом тренутку и не варајте. Овај тест може заиста да открије много о нама.

Креатор овог теста је познати британски психолог Пип Вилсон, а направио га је за ученике основних школа како би се видело колико су напредовали у прве три године школовања. Касније се испоставило да је одличан и за процену одраслих.

Сваки човечуљак на овој слици је у неком различитом расположењу и има другачији положај на стаблу. Прво тражите оног који вам највише личи, у којем се препознајете. Потом потражите оног на кога желите да личите.

Фото: Ноизз.рс

Објашњење – ако се број односи на човечуљка кога сте прво изабарали тачније који вам највише личи, то говори какви сте, а ако је у питању други, то говори да желите да постанете такви. Уколико сте у оба случаја изабрали истог човечуљка, задовољни сте собом и ништа не бисте мењали.

Човечуљци под бројевима 1, 3, 6 или 7 показују одлучног човека који не страхује од потешкоћа или препрека у животу.

Они под бројевима 2, 11, 12, 18, или 19 указују на симпатичног човека који је увек ту за пријатеље.

Избор слике 4 описује упорног човека који жели да постигне успех без гњаваже с превладавањем потешкоћа.

Број 5 показује неког ко је често уморан и слаб, с мало енергије за живот.

Човечуљак с бројем 9 показује како се ради о веселом, забавном и драгом човеку.

Бројеви 13 или 21 показују да имате тенденцију да све задржавате за себе, 

често сте у страху и избегавате друге људе.

Човечуљак број 8 описује сањалицу, човека који живи у свом свету, далеко од свих.

Бројеви 10 и 15 описују добро прилагођеног човека који је задовољан животом какав има.

Број 14 показује човека који је емоционално исцрпљен и код њега постоји добра шанса да проживљава унутрашњу емоционалну кризу или немир.

Број 20 описује човека с великим осећајем сопствене важности. Он је рођени вођа и жели да остали слушају само њега.

Човјечуљак с бројем 16 је човек уморан од подржавања неког другог.

Број 17 указује на човека који мисли како су сви луди за њим.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas