Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Оно што прво угледате на фотографији може открити због чега се други ЗАЉУБЉУЈУ у вас (ФОТО)

Да ли сте прво видели птицу, лице жене или коње?

1696496583_test-licnsoti.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоурТанго
Oglas

Овај тест личностиоткриће одговор на питање шта друге тера да се заљубе у вас – сазнајте који део ваше личности је другима неодољив када је љубав у питању.
Пажљиво погледајте фотографију и фокусирајте се на оно што прво приметите – птицу, женско лице или коња, и прочитајте објашњење у наставку.

1. Ако сте први видели птицу...

Ако сте први видели птицу, оно што тера друге да се заљубе у вас је ваша пријатељска природа.

Ви сте особа којој се сви обраћају када им је потребан добар савет или уво за слушање. Никада не судите прерано и увек сте спремни да помогнете онима који се нађу у тешкој ситуацији.

Други вас виде као особу од поверења и некога на кога се увек могу ослонити, а то је свакако важан део карактера за стварање стабилне везе са новом особом.

2. Ако сте прво видели женско лице...

Ако сте прво видели женско лице, оно што тера друге да се заљубе у вас је ваш смисао за хумор.

Ви сте особа која не тежи да буде у центру пажње, али вас природа и ведар дух једноставно стављају у центар. Ваш смисао за хумор је апсолутно природан и нимало наметљив.

Осмех код вас је незаобилазан, а њиме освајате припаднике супротног пола.

3. Ако сте прво видели коње...

Ако сте прво видели коње, оно што тера друге да се заљубе у вас је ваш слободни дух.

Људи који проводе време са вама брзо схвате да је слобода оно што највише цените јер не можете бити везани ни на који начин. Волите авантуру и увек сте у покрету, тако да са вама никада није досадно.

Ви сте забавна особа, а ваш слободан дух и отворен карактер друге оставља без даха.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas