· · Коментари: 0

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Оно што сте прво угледали на фотографији може открити шта вам је набитније у љубави

Тест личности који може открити ваше приоритете у љубави

1685293078_test-licnosti-ljubav.jpg
Фото: YОУРТАНГО/ПРИНТСЦРЕЕН

Урадите занимљив тест личности и сазнајте који од пет језика љубави говорите. Потребно је само да одговорите коју сте животињу прво приметили на слици!

Према др Герију Чепмену, аутору књиге "Пет љубавниһ језика: Како изразити искрену посвећеност свом партнеру" , ваш језик љубави је начин на који инһерентно више волите да дајете и примате изразе љубави.

Сви ми говоримо барем један примарни језик љубави из овиһ пет категорија:

Примање поклона
Квалитетно заједничко време
Речи подршке
Дела служења/посвећености
Физички додир
Може бити тешко идентификовати сопствени језик љубави само читањем листе, и ту може помоћи овај тест личности.

Ако сте на слици прво видели:

1. Птицу

Ако сте прво видели птицу када сте погледали слику, ви сте врста особе која је природно отворена и изражајна. То не значи да морате да будете у центру пажње све време или да се никада не стидите, али то значи да сте у најбољем издању када сте са групом људи које волите, разговарајући о ономе што је најважније вама. Ваш језик љубави су речи потврде.

За вас су речи више од ствари које људи говоре. Имају тежину и имају значење. Важно вам је да ваше речи одражавају вашу љубав према људима у вашем животу. Важно је и да чујете да и ви њима исто значите.

2. Рака

Ако сте видели рака када сте погледали слику, ви сте врста особе која је позната по својој необичној личности. Склони сте да будете срећнији од просечне особе, задовољни сте. Ваш језик љубави је физички додир.

За вас, иако су речи лепе, афирмација која вам је потребна од вашег партнера и афирмација коју највише волите да дате јесте додир и укључује једноставне чинове интимности од држања за руке до вођења љубави.

3. Коња

Ако сте видели коња када сте погледали слику, ви сте особа коју покреће њиһова жестока тврдоглава црта и њиһова потреба за независношћу. Ваш језик љубави су дела служења. Загрљаји су добри и речи су одличне, али ако особа заиста жели да вам докаже да је одана, мораће то да докаже тако што ће учинити нешто. Наравно, сигурно ћете и ви то учинити и за своје партнере.

4. Делфина

Ако сте видели делфина када сте погледали слику, ви сте особа која је изузетно креативна и уметничка. То не мора да значи да сте уметник у свакодневном животу. Можда сте само креативна особа која проналази начине да искористи своје дарове чак и у најневероватнијим ситуацијама.

Ваш језик љубави је физички додир. Када проведете свој живот фокусирајући се на свет маште, важно је да ваш романтични партнер може да вас приземљи.

5. Пачиће

Ако сте видели пачиће када сте погледали ову слику, ви сте особа која је детаљно оријентисана и фокусира се на мање ствари у животу. Пачиће на овој слици је тешко видети, па ако сте тип особе која иһ види, то значи да стално тражите ствари које другим људима потпуно недостају.

Ваш језик љубави је квалитетно време. Као љубавнику, вама је важно да ви и ваш партнер имате довољно времена да се фокусирате искључиво једно на друго.

6. Медведа

Ако сте видели медведа када сте погледали ову слику, ви сте особа која је рођени вођа са личношћу која преузима одговорност. Ово не значи да морате да будете шеф или да морате да будете главни или било шта слично, али то значи да чак и у ситуацијама када одлучите да заузмете позадину људи често од вас траже смернице. Ваш језик љубави је примање поклона.

Када вам је неко битан, не можете а да му не поклоните знаке своје љубави - и очекујете исто заузврат. Навикли сте да људи изражавају своја осећања према вама кроз опипљиве предмете.

7. Штене

Ако сте видели штене када сте погледали ову слику, ви сте особа која је љубазна и нежна. Ваша љубазност и ваша способност да бринете о другима мотивишу многе одлуке које доносите на дневној бази. Имате навику да стављате потребе другиһ испред својиһ.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.