Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕСТ ПОДСВЕСТИ КОЈИ ВАС ЧИТА КАО ОТВОРЕНУ КЊИГУ: Резултати непогрешиво откривају ваш највећи страх у љубави

Да ли сте спремни да сазнате шта се крије у дубини вашег срца?

1705835340_shutterstock_2056652576.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Суочавање са страховима у вези може да буде нелагодно, али у исто време и веома корисно да бисмо на време препознали оно што нас омета да доживимо љубав на најлепши начин. Подсвест у томе игра велику улогу.

На илустрацији на почетку текста налази се неколико симбола. Иза симбола који вам привлачи највећу пажњу крије се одговор на питање које занима многе – који је ваш највећи страх у емотивним везама.

Добро погледајте илустрацију и одаберите симбол, а у наставку текста прочитајте одговоре.

Очи

Радо бисте се препустили љубави, али сте у константном страху да ће особа којој ћете поклонити своје срце желети да преузме контролу над вашим животом. Можда сте у прошлости имали ту врсту искуства, па сте постали много обазривији. За вас љубав подразумева и припадање и слободу, а сваку врсту контроле доживљавате као неповерење.

Руке

Ваше срце жуди за љубављу, али се не усуђујете да упловите у везу са неким ко не испуњава све ваше критеријуме. По природи сте сањар који верује у љубав за сва времена, а окружени сте људима чије су наизглед савршене везе и бракови доживели крах, због чега је ваша вера у љубав донекле пољуљана.

Балон од сапунице

Ваш највећи подсвесни страх кад је реч о љубави је да ћете се једног јутра пробудити и сазнати да вас је вољена особа без речи оставила и нестала из вашег живота. По природи сте крхки и нежни, а љубав доживљавате као дар са неба и очекујете да и се особа коју волите понаша на исти начин.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas