Oglas
· · Komentari: 0

TEST PODSVESTI KOJI VAS ČITA KAO OTVORENU KNJIGU: Rezultati nepogrešivo otkrivaju vaš najveći strah u ljubavi

Da li ste spremni da saznate šta se krije u dubini vašeg srca?

1705835340_shutterstock_2056652576.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Suočavanje sa strahovima u vezi može da bude nelagodno, ali u isto vreme i veoma korisno da bismo na vreme prepoznali ono što nas ometa da doživimo ljubav na najlepši način. Podsvest u tome igra veliku ulogu.

Na ilustraciji na početku teksta nalazi se nekoliko simbola. Iza simbola koji vam privlači najveću pažnju krije se odgovor na pitanje koje zanima mnoge – koji je vaš najveći strah u emotivnim vezama.

Dobro pogledajte ilustraciju i odaberite simbol, a u nastavku teksta pročitajte odgovore.

Oči

Rado biste se prepustili ljubavi, ali ste u konstantnom strahu da će osoba kojoj ćete pokloniti svoje srce želeti da preuzme kontrolu nad vašim životom. Možda ste u prošlosti imali tu vrstu iskustva, pa ste postali mnogo obazriviji. Za vas ljubav podrazumeva i pripadanje i slobodu, a svaku vrstu kontrole doživljavate kao nepoverenje.

Ruke

Vaše srce žudi za ljubavlju, ali se ne usuđujete da uplovite u vezu sa nekim ko ne ispunjava sve vaše kriterijume. Po prirodi ste sanjar koji veruje u ljubav za sva vremena, a okruženi ste ljudima čije su naizgled savršene veze i brakovi doživeli krah, zbog čega je vaša vera u ljubav donekle poljuljana.

Balon od sapunice

Vaš najveći podsvesni strah kad je reč o ljubavi je da ćete se jednog jutra probuditi i saznati da vas je voljena osoba bez reči ostavila i nestala iz vašeg života. Po prirodi ste krhki i nežni, a ljubav doživljavate kao dar sa neba i očekujete da i se osoba koju volite ponaša na isti način.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas