Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
иq

Три ОСОБИНЕ ИНТЕЛИГЕНТНИХ ЉУДИ: Они су неуредни, спавалице ии..... Да ли сте и ви међу њима?

Мишљења око тога које одлике показују интелигентни и мање интелигентни људи су се мењала током времена

1652360624_artificial-intelligence-6921404_1280.jpg
Пхото: Пиxабаy
Oglas

Тренутно 3 навике су по најновијим истраживањима прве које могу неког "извести из такта", али уколико се препознајете по питању њих изгледа да сте ви ипак врло интелигентна особа.

1. Неуредност

Баш као што има људи који не могу просто да поднесу помисао да живе у хаосу, тако идентично друге особе не могу да се снађу у савршеном реду.

 Уколико вам је гардеробер непрестано у хаосу, шминка несложена по полицама и некако иако се бесомучно свим силама трудите да средите свој стан, он вам је већ сутрадан у хаосу, не брините се.

Пхото: Унспласх

Јасно је да то може представљати проблем колико вама, гостима, толико и људима са којима делите дом. Међутим, по најновијим истраживањима, особе којима је дом непрекидно неуредан и које су непрестано у сукобо са стварима са којима се сударају по кући су заправо врло интелигентне.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ГРАД КОЈЕГ ВИШЕ НЕМА : Жрнов - једна од највећих мистерија Србије (ФОТО)

Оне имају виши ИQ у односу на просечне особе и по правилу су креатовци. Такве особе заузете су непрестаним стварањем нових идеја да би обраћале пажњу на споредне ствари попут сређивања собе.

2. Псовање

Од малена нас уче да псовке нису добре. Оне се приписују недостатку речника. Баш када не умемо да смислимо ниједан смислен одговор посежемо за псовкама.

Истраживање на колеџу у Њујорку је дошло до нановијих сазнања да они који псују то не раде плански. То је углавном аутоматска махинална рекација која не захтева превише размишљања, али оно што је одликује је искреност. Овим је доказано да особе које чешће псују су управо оне које су искреније од других.

Пхото: Унспласх

Најпознатија светска трилогија "Кум" која је чак награђена највећим бројем Оскара у историји неког филма чија су оба наставка стекла огромну популарност, истакла је мафијашку породицу Корлеоне у први план. Дон Вито је био оличење мафијашког газде који је доста користио гестикуалцију рукама. У почетку се и то приписивало недостатку речника и мањком интелигенције, међутим стручњаци су временом променили мишљења.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији(ФОТО)

Новија истраживања доказују да особе које имају јачу гестикулацију руку заправо су интелигентније и говор им није довољан да би изразиле сву своју експресију.

Изгледа да је идентичан случај и по питању псовања, будући да се оно више не везује за недостатак вокабулара већ се повезују са високом интелигенцијом.

3. Касно буђење

Поједини људи функционишу најбоље ујутру док је ту и она друга група ноћних птица који никад не легну рано, па је јасно да ујутру никако не могу ни да функционишу најбоље.

Ма колико покушавали ови људи не могу да промене свој биоритам. Они као да су програмирани да не устају рано и касно буђење им је на списку најбитнијих животних приоритета.Пхото: Унспласх

Јасно је колико се пријатељи ових "ноћобдија" љуте када се непрестано уместо јутарње заказује вечерња кафа, али ови људи једноставно тек у каснијим поподневним сатима најбоље фукнционишу.

Најновија истраживања су пак доказала да ово касно устајање није никакав "дефект", напротив, оно је повезано са високом ителигенцијм.

Значи да сте врло интелигентни уколико имате баш ове 3 особине.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas