Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Уколико је ваша ВЕШ МАШИНА пуна каменца и прљавштине, очистите је са само два састојака која имате у кући

Ови проблеми ће бити прошлост

1657732415_laundry-saloon-567951_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ако је ваша машина пуна каменца и прљавштине, немојте очајавати. Верујемо да вам се сигурно због тога десило да извадите веш и да се он није лепо опрао, па цео поступак морате да поновите.

Уз помоћ овог трика то вам се више неће дешавати, а читав поступак је једноставан. Неће вам требати скупа средства која понекад могу да имају више штете него користи, као ни мајстори који ће покушавати на различите начине да отклоне проблем.

Прочитајте још: Еколошки начини да организујете и оплемените свој дом: Решите се отпада на прави начин и користите ове материјале

Све што вам треба се налази у вашој кухињи и свако домаћинство поседује ове састојке. Машина због своје честе употребе мора да се одржава. Ако то будете радили, нећете више долазити у ситуацију да тек опран веш не мирише свеже и пријатно, а такође, решићете се и каменца.

Фото: Пиxабаy

Све што вам је потребно су сода бикарбона и алкохолно сирће. У бубањ ставите 100 г соде бикарбоне и додајте 1 л алкохолног сирћета. Затим покрените најтоплији програм прања. 

На овај начин ћете растопити каменац, отклонити непријатне мирисе и очистити црево. Ваша машина ће радити као нова.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas