Oglas
· · Komentari: 0

Ukoliko je vaša VEŠ MAŠINA puna kamenca i prljavštine, očistite je sa samo dva sastojaka koja imate u kući

Ovi problemi će biti prošlost

1657732415_laundry-saloon-567951_960_720.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Ako je vaša mašina puna kamenca i prljavštine, nemojte očajavati. Verujemo da vam se sigurno zbog toga desilo da izvadite veš i da se on nije lepo oprao, pa ceo postupak morate da ponovite.

Uz pomoć ovog trika to vam se više neće dešavati, a čitav postupak je jednostavan. Neće vam trebati skupa sredstva koja ponekad mogu da imaju više štete nego koristi, kao ni majstori koji će pokušavati na različite načine da otklone problem.

Pročitajte još: Ekološki načini da organizujete i oplemenite svoj dom: Rešite se otpada na pravi način i koristite ove materijale

Sve što vam treba se nalazi u vašoj kuhinji i svako domaćinstvo poseduje ove sastojke. Mašina zbog svoje česte upotrebe mora da se održava. Ako to budete radili, nećete više dolaziti u situaciju da tek opran veš ne miriše sveže i prijatno, a takođe, rešićete se i kamenca.

Foto: Pixabay

Sve što vam je potrebno su soda bikarbona i alkoholno sirće. U bubanj stavite 100 g sode bikarbone i dodajte 1 l alkoholnog sirćeta. Zatim pokrenite najtopliji program pranja. 

Na ovaj način ćete rastopiti kamenac, otkloniti neprijatne mirise i očistiti crevo. Vaša mašina će raditi kao nova.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas