Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Важнија од лепоте и образовања: Познати психолог тврди да јеједна особина кључна за постизање успеха на љубавном, али и на пословном пољу

Са мишљењем познатог психолога многи су се сложили

1692884321_shutterstock_1614362578.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Лабковски је познат широм света по својим често директним изјавама. Током своје тридесетогодишње каријере, наглашавао је теорију да је битно увек радити оно што волимо и желимо. У својим предавањима, истиче да је самопоштовање основа свега у животу и људског постојања.

Према Лабковском, многе ствари у животу, укључујући срећу у љубави, успех на послу и општи квалитет живота, зависе од самопоштовања. Он наглашава да је заблуда веровати да успешни људи имају само изражено самопоуздање. Напротив, Лабковски тврди да је тачно супротно: ако имате здраво самопоштовање и прихватите себе, то је кључ за постизање успеха.

Лабковски је изјавио: "Самопоштовање надокнађује све: ако нема посебне лепоте, образовања и талената, али човек бескрајно воли себе и не сумња (и потпуно с правом) у своју јединственост и шарм, сигурно ће бити срећнији и јачи, паметнији, лепши, чак и богатији. Високо самопоштовање побеђује све!"

Говорећи о утицају самопоштовања на односе са супротним полом, Лабковски истиче да самопоуздана жена има дубоку љубав према себи. То чини привлачном мушкарцима јер није фокусирана на своје недостатке, већ је задовољна собом. Њен начин комуникације је лаган и одаје утисак да је способна за све. Лабковски објашњава да аутентично самопоуздање произлази из унутрашњег осећаја сигурности. Такође, самопоуздана жена не дозвољава да присуство или одсуство мушкарца утиче на њен живот.

На крају, Лабковски подвлачи важност љубави према себи. Подстиче на вежбање самопоштовања, самоприхватања, самопраштања и усмеравања пажње на себе, без поређења са другима. "Волите себе, на крају крајева. Вежбајте ово, одобравајте, опростите себи, угађајте себи и не упоређујте се ни са ким", наглашава Лабковски.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas