Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

"Запамтите да је ОН господар у кући"... Ово је приручник за жене из 1955. године (ФОТО)

"Свака жена зна, где јој је место"... барем тако каже приручник који је настао још давне 1955. године

1612426006_Depositphotos_7000228_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Приручник под називом "Кућна економија", још пре 65 година нашао је начин да жене упути, како би било идеално да се понашају према својим јачим половинама, посебно у ситуацијама, када су уморни или тек дођу са посла.

Прочитајте још: Шала овог човека изазвала је 4.000 раскида и 17 развода ... Разлог је невероватан!

- Планирајте вечеру на време.  размислите шта ћете да скувате ујутру или чак претходног дана, како би вашег супруга дочекао укусан оброк када дође са посла.

ПРИПРЕМИТЕ СЕ ЗА МУЖА:  Одморите се 15 минута пре него што дође са посла, тако ћете бити одморни када стигне. нашмикајте се и ставите траку на косу, како бисте изгледали свеже.

СМАЊИТЕ БУКУ: Када ваш супруг дође са посла, искључите све апарате и подстакните децу да се и она утишају. Будите срећни што га видите. Послушајте га, иако му можда морате рећи много тога, немојте то учинити непосредно након његовог доласка кужи. Нека он прво говори, сигурно има важније ствари на уму од вас.

Најважније је усрећити супруга Фото; Депозит

Прочитајте још: Шаптао је слоновима и све су га слушали, а онда се догодило нешто НЕВЕРОВАТНО! (ВИДЕО)

НЕ ОМЕТАЈТЕ ГА: Не жалите се ако ваш муж дође кући касно увече или ако жели да оде некуда на вечеру без вас. Не сумњајте у његову способност просуђивања или интегритет. Не заборавите да је он господар у кући и као такав увек же спроводити своју вољу поштено и праведно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas