Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Запањујућа оптичка илузија говори много о ЉУБАВНОМ ЖИВОТУ, а оно што прво видите је ваша ТАЈНА СЛАБОСТ

ОВА оптичка илузија могла би открити много о вашој тајној слабости када је у питању ваш љубавни живот, у зависности од тога шта прво видите

1650105541_______________________________________________________________________________-46000000000998.jpg
Фото: Олег Шуплиак
Oglas

Погледајте ову слику и забележите коју слику прво видите. На овој слици уметника Олега Шупљака постоје четири различите слике. Свака од њих би могла открити нешто што сте сакрили од себе када је у питању романса.

За сваку особу која се заљуби, постоји нешто посебно у људима што их привлачи, пише Your Tango.

Која год слика коју прво видите могла би вам тачно рећи који аспект друге особе је ваша романтична слабост.

Маскирана жена

Ако сте прво видели маскирану жену, уживаћете у потери. Ово не значи нужно да волите серијску моногамију, али будимо искрени, не би било страшно изненађујуће да јесте тако.

Не можете да помогнете себи; волите оне ране дане заљубљивања, када још нисте баш дечко и девојка, али бисте се дефинитивно могли сматрати 'нечим озбиљним'.

Прочитајте још: Шта видите када погледате ову фотографију? Говори много о томе КАКО РЕАГУЈЕТЕ на ствари

Ти рани дани романтичне љубави су нешто посебно и свакако их треба неговати, али љубав може и треба да иде много дубље.

Пар

Ако сте прво видели пар, то значи да вас привлачи осећај сигурности и сигурности. Желите да будете активни, хладни и слободни као већина ваших пријатеља, али постоји нешто тако привлачно у изградњи живота са неким кога волите и коме верујете.

Сигурност је ваљана ствар коју треба желети, али је не можете форсирати јер „ове ствари долазе с временом. Због тога је тако редак ужитак када стигнете тамо.

Празан чамац

Ако сте први видели празан чамац, то значи да вас привлачи непознато када се заљубљујете. За неке људе, ново и другачије су страшне ствари које се труде да избегну, али не и ви. За вас је упознати некога новог и заљубити се у њега једна од најстрашнијих ствари које можете замислити – и то је оно што га чини тако невероватно привлачним. Препустите се својој љубави према авантури, пустите да вам нова особа уђе у живот.

Лађар

Ако сте прво видели лађара, привлачи вас идеја да изађете из сопствене главе. За вас сваки дан пролази у сталној борби са страховима и несигурношћу. Када сретнете некога ко може да вас извуче из тих осећања, заиста је магично гледати, а тај осећај је оно што вас тера да им се враћате по још.

Добро је што знате да вас окретање срца ка споља повезује са светом у целини, све док ствари држите у перспективи. Нико други не може да "поправи" тебе или твоје проблеме. Љубав не чини особу целом, на крају крајева, она само пружа подршку када се животни терет осећа претешко.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas