Oglas
· · Komentari: 0

Zapanjujuća optička iluzija govori mnogo o LJUBAVNOM ŽIVOTU, a ono što prvo vidite je vaša TAJNA SLABOST

OVA optička iluzija mogla bi otkriti mnogo o vašoj tajnoj slabosti kada je u pitanju vaš ljubavni život, u zavisnosti od toga šta prvo vidite

1650105541_______________________________________________________________________________-46000000000998.jpg
Foto: Oleg Šupliak
Oglas

Pogledajte ovu sliku i zabeležite koju sliku prvo vidite. Na ovoj slici umetnika Olega Šupljaka postoje četiri različite slike. Svaka od njih bi mogla otkriti nešto što ste sakrili od sebe kada je u pitanju romansa.

Za svaku osobu koja se zaljubi, postoji nešto posebno u ljudima što ih privlači, piše Your Tango.

Koja god slika koju prvo vidite mogla bi vam tačno reći koji aspekt druge osobe je vaša romantična slabost.

Maskirana žena

Ako ste prvo videli maskiranu ženu, uživaćete u poteri. Ovo ne znači nužno da volite serijsku monogamiju, ali budimo iskreni, ne bi bilo strašno iznenađujuće da jeste tako.

Ne možete da pomognete sebi; volite one rane dane zaljubljivanja, kada još niste baš dečko i devojka, ali biste se definitivno mogli smatrati 'nečim ozbiljnim'.

Pročitajte još: Šta vidite kada pogledate ovu fotografiju? Govori mnogo o tome KAKO REAGUJETE na stvari

Ti rani dani romantične ljubavi su nešto posebno i svakako ih treba negovati, ali ljubav može i treba da ide mnogo dublje.

Par

Ako ste prvo videli par, to znači da vas privlači osećaj sigurnosti i sigurnosti. Želite da budete aktivni, hladni i slobodni kao većina vaših prijatelja, ali postoji nešto tako privlačno u izgradnji života sa nekim koga volite i kome verujete.

Sigurnost je valjana stvar koju treba želeti, ali je ne možete forsirati jer „ove stvari dolaze s vremenom. Zbog toga je tako redak užitak kada stignete tamo.

Prazan čamac

Ako ste prvi videli prazan čamac, to znači da vas privlači nepoznato kada se zaljubljujete. Za neke ljude, novo i drugačije su strašne stvari koje se trude da izbegnu, ali ne i vi. Za vas je upoznati nekoga novog i zaljubiti se u njega jedna od najstrašnijih stvari koje možete zamisliti – i to je ono što ga čini tako neverovatno privlačnim. Prepustite se svojoj ljubavi prema avanturi, pustite da vam nova osoba uđe u život.

Lađar

Ako ste prvo videli lađara, privlači vas ideja da izađete iz sopstvene glave. Za vas svaki dan prolazi u stalnoj borbi sa strahovima i nesigurnošću. Kada sretnete nekoga ko može da vas izvuče iz tih osećanja, zaista je magično gledati, a taj osećaj je ono što vas tera da im se vraćate po još.

Dobro je što znate da vas okretanje srca ka spolja povezuje sa svetom u celini, sve dok stvari držite u perspektivi. Niko drugi ne može da "popravi" tebe ili tvoje probleme. LJubav ne čini osobu celom, na kraju krajeva, ona samo pruža podršku kada se životni teret oseća preteško.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas