Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОВА ГОДИНА

Зашто су књижаре одлично место за куповину празничних поклона?

Са сваким даном што смо ближе новој календарској години, чини се да је помама за куповином празничних поклона све већа. Тржни центри су посећенији него икада, а друштвене мреже пуне савета за набавку оригиналних поклона као и необичне начине за паковање истих.

1640084067_woman-g703c4fa52_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Уколико и сами на својој листи за празничну куповину имате неколико имена, а не желите да читава поподнева проведете цуњајући по шопинг центрима, препоручујемо вам да своје поклоне потражите у оближњој књижари. 

Ево зашто су књижаре одлично место за куповину поклона и шта све тамо можете пронаћи: 

Од сликовница до Декамерона - књиге за све узрасте

Ово је логичан одговор на коме се нећемо превише задржавати. У књижарама можете пронаћи књиге за поклон - од сликовница до Декамерона, без обзира да ли купујете поклон испод јелке за децу или за некога старијег. Чак и ако нису љубитељи писане речи, увек можете пронаћи неке наслове које су по укусу особе коју дарујете: нпр. ту су музички лексикони, разне биографије, књиге за филмофиле и слично. 

Ранчеви, женске и мушке торбице

Уколико сте сигурни да књига није нешто што желите да се нађе у поклону за особу коју желите да обрадујете, у књижарама се и даље може пронаћи велики избор поклона. Уколико желите да обрадујете особу којој узимате поклон новом торбом за вртић, школу, посао или сваки дан, у књижари ћете највероватније пронаћи све од понуђеног - од ранчева за вртић до мушке торбице
Корпоративни поклони

Нема бољег начина да некоме пожелите срећну нову годину у бизнис свету од тога да му поклоните планер. Било да ли сте шеф који набавља поклоне за запослене у свом предузећу или узимате поклон за тренутног или бившег колегу или клијента - планер је одлична идеја за поклон у корпоративном свету. Поред планера, поклон можете обогатити ексклузивним пенкалима и оловкама које се такође могу пронаћи у свакој боље снадбевеној књижари. 

Мемо табле

Ово је један од универзалних поклона који може послужити како за децу, тако и као поклон за пријатеља, колегу, запосленог. Табле од плуте или беле магнетне табле могу се пронаћи у већини књижара има их и свака велепродаја канцеларијског материјала. Ове табле могу послужити за качење радова и цртање (нпр. ако су намењене као поклон за децу), а уколико их узимате за блиску особу можете је украсити са вашим заједничким фотографијама или плановима за наредну годину као што је нпр. план за зајендичко путовање. 

Књижаре имају одличан гифт програм

Поред свега наведеног што се може пронаћи у већини боље снадбевених књижара, свака књижара поседује одабрани асортиман производа из гифт програма што вам додатно проширује листу потенцијалних поклона на једном месту. Од играчака, друштвених игара, пуззли и бојанки за децу и одрасле, преко бројних декоративних детаља међу којима се сигурно може пробрати нешто за особу којој је намењен поклон. 

Једно је сигурно - књижаре су једне од ретких врсти продавница у којима можете обавити комплетну набавку празничних поклона.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas