Oglas
· · Komentari: 0
NOVA GODINA

Zašto su knjižare odlično mesto za kupovinu prazničnih poklona?

Sa svakim danom što smo bliže novoj kalendarskoj godini, čini se da je pomama za kupovinom prazničnih poklona sve veća. Tržni centri su posećeniji nego ikada, a društvene mreže pune saveta za nabavku originalnih poklona kao i neobične načine za pakovanje istih.

1640084067_woman-g703c4fa52_640.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Ukoliko i sami na svojoj listi za prazničnu kupovinu imate nekoliko imena, a ne želite da čitava popodneva provedete cunjajući po šoping centrima, preporučujemo vam da svoje poklone potražite u obližnjoj knjižari. 

Evo zašto su knjižare odlično mesto za kupovinu poklona i šta sve tamo možete pronaći: 

Od slikovnica do Dekamerona - knjige za sve uzraste

Ovo je logičan odgovor na kome se nećemo previše zadržavati. U knjižarama možete pronaći knjige za poklon - od slikovnica do Dekamerona, bez obzira da li kupujete poklon ispod jelke za decu ili za nekoga starijeg. Čak i ako nisu ljubitelji pisane reči, uvek možete pronaći neke naslove koje su po ukusu osobe koju darujete: npr. tu su muzički leksikoni, razne biografije, knjige za filmofile i slično. 

Rančevi, ženske i muške torbice

Ukoliko ste sigurni da knjiga nije nešto što želite da se nađe u poklonu za osobu koju želite da obradujete, u knjižarama se i dalje može pronaći veliki izbor poklona. Ukoliko želite da obradujete osobu kojoj uzimate poklon novom torbom za vrtić, školu, posao ili svaki dan, u knjižari ćete najverovatnije pronaći sve od ponuđenog - od rančeva za vrtić do muške torbice
Korporativni pokloni

Nema boljeg načina da nekome poželite srećnu novu godinu u biznis svetu od toga da mu poklonite planer. Bilo da li ste šef koji nabavlja poklone za zaposlene u svom preduzeću ili uzimate poklon za trenutnog ili bivšeg kolegu ili klijenta - planer je odlična ideja za poklon u korporativnom svetu. Pored planera, poklon možete obogatiti ekskluzivnim penkalima i olovkama koje se takođe mogu pronaći u svakoj bolje snadbevenoj knjižari. 

Memo table

Ovo je jedan od univerzalnih poklona koji može poslužiti kako za decu, tako i kao poklon za prijatelja, kolegu, zaposlenog. Table od plute ili bele magnetne table mogu se pronaći u većini knjižara ima ih i svaka veleprodaja kancelarijskog materijala. Ove table mogu poslužiti za kačenje radova i crtanje (npr. ako su namenjene kao poklon za decu), a ukoliko ih uzimate za blisku osobu možete je ukrasiti sa vašim zajedničkim fotografijama ili planovima za narednu godinu kao što je npr. plan za zajendičko putovanje. 

Knjižare imaju odličan gift program

Pored svega navedenog što se može pronaći u većini bolje snadbevenih knjižara, svaka knjižara poseduje odabrani asortiman proizvoda iz gift programa što vam dodatno proširuje listu potencijalnih poklona na jednom mestu. Od igračaka, društvenih igara, puzzli i bojanki za decu i odrasle, preko brojnih dekorativnih detalja među kojima se sigurno može probrati nešto za osobu kojoj je namenjen poklon. 

Jedno je sigurno - knjižare su jedne od retkih vrsti prodavnica u kojima možete obaviti kompletnu nabavku prazničnih poklona.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas