Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕГЕНДА

ЖИВЕЋЕ ОВАЈ НАРОД: Легенда која сведочи зашто СРБИН НИКАДА НЕЋЕ ПРОПАСТИ!

Kризне деведесете године показале су у путом сјају колико српски народ уме да буде домишљат и сналажљив и колико далеко може ићи како би преживео беду и сиромаштво.

1604938464_Depositphotos_10778504_s-2019.jpg
Oglas

Народ се тих година углавном снабдевао код шверцера који су робу излагали на улицама, по аутомобилима.

Београђани из тог времена памте Булевар револуције, данашњи Булевар краља Александра, као једну од највећих илегалних "пијаца" где су људи продавали све и свашта.

Баш са Булевара долази и једна од најурнебеснијих урбаних легенди Београда која доказује да наш народ никада неће пропасти.

Шетајући по Булевару те "веселе" ’93. године могли сте да видите и људе који су на картонским кутијама продавали сијалице.

Прочитајте још: ЈЕДИНА ЈУГОСЛОВЕНКА на светском избору за мис: Никица Мариновић најлепша жена са ових простора доживела је ТРАГИЧАН КРАЈ! (ФОТО/ВИДЕО)

Ништа ново, ништа занимљиво, рекли бисте. Међутим, један од њих продавао је и оне покварене – прегореле.

Фото: Депозит

Kада је упитан зашто то продаје и ко би нормалан то купио, продавац се насмејао и рекао да се народ "отима" за покварене сијалице.

Шта ће им то, било је логично питање.

– Kако шта ће им, буразеру, па да мењају у фирми – гласио је одговор продавца.

Прочитајте још: Када би ВАЗДУХ НЕСТАО на само 5 секунди, ево шта би се десило (ВИДЕО)

Да, Београђани су прегореле сијалице увртали у својим фирмама, а оне "здраве" носили кући, како би уштедели који динар.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas