· · Коментари: 0

"Знали смо шта треба да урадимо": Три цимера су купила стари кауч на распродаји, а оно што је уследило оставило их је БЕЗ ТЕКСТА (ВИДЕО)

Када купите стари комад намештаја, обавезно погледајте шта се налази унутар њега

1646043249_kauc.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен

Три цимера су купила стару скоро па поломљену софу у радњи за половне ствари, али нису ни слутили да се у наслонима налази сума новца од чак 40.000 долара.

Прочитајте још: Након смрти ОЦА, певачица је доживела брачни бродолом: Ћерка легендарног певача преживела је АГОНИЈУ

Када су схватили да им је превише неудобна, Риз Верковен, један од цимера, је одлучио да провери шта се налази у наслону.

- Прво смо нашли само новац, гомилу новца која је само испадала из вреће. На крају смо пронашли и потврду о уплати и подацима. Знали смо шта треба да урадимо - рекао је Риз.

Наиме, новац је припадао старици која има 91 годину и која не верује банкама, па је сав свој новац чувала у наслону кауча. Када је завршила у болници због кука њена деца су поклонила кауч у добротворне сврхе, који је доспео до три цимера. Они су исправно поступили и вратили новац власници, а она их је наградила са 1000 долара.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.