Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

ГЉИВИЦЕ на ноктима множе се у затвореној обући! СИРЋЕ решава овај проблем ТРАЈНО

Проблеми са гљивицама на ноктима трају током целе године, али је посебно плодно тле за овај проблем затворена обућа и знојење нога у њима.

1603490706_gljivice.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Иако су превенција и свакодневно вођење рачуна о хигијени стопала, руку и ноктију најбољи начин да спречите настанак гљивица, када се оне већ појаве битно је знати како их третирати.

Прочитајте још: Ојачајте СРЦЕ - једите ГРОЖЂЕ! Ево зашто морате конзумирати у овом сезонском воћу

Осим медицинских препарата, списак биљака и препарата на њиховој бази је изузетно велики. Осим биљака, воћа и поврћа које се привија на сами инфицирани нокат, народни лекари препоручују коришћење сирћета у лечењу гљивичне инфекције на ноктима.

Прочитаје још: Чаша МАГИЧНОГ СОКА топи три пута више масти од НАЈБОЉИХ препарата за мршљављење

Иако до сада нису медицински потврђена његова лековота својства у лечењу гљивичних инфекција, у народу је алкохолно сирће надалеко цењено као успешан метод лечења гљивичне инфекције. 

Јабуково сирће

Ово сирће је природни лек који је примењује  како у регулацији крвног притиска, тако и у лечењу гљивичне инфекције нокта.

Прочитајте још: ЦРНА СО је НАЈМОЋНИЈИ ЛЕК на свету! Узима се по зрно и у РУСИЈИ се чува као БЛАГО

Помешајте једнаке делове јабуковог сирћета и воде, потопите нокте на пола сата. Ако спроводите овај третман редовно неколико недеља, требало би да приметите побољшање.

Алкохолно сирће

Прочитајте још: Воће НЕ ЈЕДИТЕ после оброка, јер се у организму ДЕШАВА нешто СТРАШНО

Ово сирће заступљено је у свим домаћинствима. Иако до сада нису медицински потврђена његова лековота својства у лечењу гљивичних инфекција, у народу је алкохолно сирће надалеко цењено као успешан метод лечења гљивичне инфекције.

Прочитајте још: Време је за ДУГИНУ дијету којом се МРШАВИ 8 килограма и јача ИМУНИТЕТ

Може се нанети директно на инфициране нокте тако што ћете користити мешавину топле воде и сирћета у размери 1 литар воде на према пола литра сирћета. Битно је да потапате ноге у ову купку два пута на дан. Ниво пх вредности у сирћету делује тако да уништава гљивице. Побољшање би требало да се види за недељу или две дана.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas