Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗДРАВЕ НАМИРНИЦЕ

Њене плодове једемо, а њен ЛИСТ нас решава УПОРНИХ ГЉИВИЦА на ноктима

Гљивична инфекција може се појавити у самом организму, али се најчешће манифестује на ноктима и ногама, где гљивице за многе постају права ноћна мора.

1597869906_gljivice-na-noktima.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Гљивице на ноктима су врло упорне и инфекција има тенденцију да се враћа. Уколико приметите и најмању мрљу на нокту, то може бити први знак инфекције. Лековита маслина, пре свега њен лист кроз векове се користио као сигуран и учинковит лек против овог упорног обољења.

Прочитајте још: ПРЕДЛАЖЕМО рецепт за излетнике: Чорба од ЧИЧКА, кафа од МАСЛАЧКА, а намаз од ОВЕ биљке

Екстрат листа маслине на организам делује боље од антибиотика

Симптоми који указују на гљивичну инфекцију су промена боје нокта у белу, жуту или смеђу, задебљање и кртост нокта. Такође, нокти су без сјаја и веома ломљиви, шире непријатан мирис и листају се. Осим тога, ро жната плоча нокта почиње да се одваја од лежишта.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)


Фото: Pixabay

Лист маслине представља природан лек против гљивица на ноктима, поред тога што се у народној медицине користи и за лечење грипа, туберкулозе, менингитиса, херпес и многих других болести.

Екстрат листа маслине има такво дејство да на организам делује боље од антибиотика.

Прочитајте још: КИЛОГРАМИ СЕ САМИ ТОПЕ! Ево како ђумбирова водица чини чуда за наш организам

Када је у питању лечење гљивица на ноктима, лист маслине и ту има ефекта. Можете нанети неколико листова маслине на инфициране нокте, оставити да делује око 30 минута и испрати  водом.

Чај од листова маслине побољшава имунитет, а припрема се тако што се на 200 милилитара вруће воде стави до две кашичице сушеног листа ове биљке. Кувати 15 минута, процедити и пити до 3 шоље овог чаја у току дана.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas