Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

ПЕВУШИТЕ и излечите се већ вечерас! Звучна терапија доноси шест тонова за решење шест ЗДРАВСТВЕНИХ ПРОБЛЕМА

Звучна терапија вековима се користи за лечење одређених ћелијских функција у нашем организму

1616100635_Depositphotos_325497638_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Вибрације звукова делује активирајуће на ћелије, покрећу их и витализују до коначног психо-физичког оздрављења ћелијских функција. Ова делује терапеутски звук, древни духовни систем који датира из периода далеке историје развоја људске врсте.  Звуци омогућавају претварање страха у храброст и подстичу регенерацију плућног ткива. 

Једноставне звучне омогућавају избацивање негативне енергије и емоција, доприносе одржању телесне и емоционалне равнотеже у телу и доприносе општем стању целог организма

Једноставне звучне омогућавају избацивање негативне енергије и емоција, доприносе одржању телесне и емоционалне равнотеже у телу и доприносе општем стању целог организма.  Оно што је посебно значајно је да се вежбе могу примењивати у било које доба дана и у било ком простору у коме је тишина. Ипак, терапеути препоручују да се за звучну терапију одаберу јутарњи термини, како бисмо дан испунили позитивном енергијом или увече, непосредно пре спавања како би се организам решио накупљене негативне енергије и омогућио организму да се ревитализује преко ноћи.

Редовне звучне терапије помажу при стварању енергетске везе са свим органима и системима органа и враћању њихових функција уз помоћ звучних вибрација. За ове вежбе препоручује се понављање у најмање три до највише девет серија дневно. 

Звучна вежба за плућа – „ССССС“

Изговарањем овог звука успећете да се решите анексиозности и страха који се накупља у грудном кошу, спортска плућа и потенцијално трајно доводи до озбиљног обољења дисајних путева. Овако испуштање звукова помаже у претварању страха у храброст и подстичу регенерацију плућног ткива.

Прочитајте још: Јогурт за имунитет, млеко за мишиће, а знате ли за шта је добар сок од вишње?

Како бисте правилно извели ову вежбу потребно је да седнете на столицу, стопала поставите равно на под у ширини рамена, руке поставите на бокове и дланове окрените према горе. Подигните руке тако да вам дланови окренути према горе додирују врхове прстију. Истовремено подигните поглед, без стиснутих зуба, направите полако дуг издах, изговарајући “сссссс”, као да испуштате пару. Вратите се на почетни положај.

Редовне звучне терапије помажу при стварању енергетске везе са свим органима и системима органа и враћању њихових функција уз помоћ звучних вибрација

Уколико желите да ефекат буде јачи, потребно је и мисли усмерити у циљу енергетског пражњења негативном енергијом. Терапеути препоручују да се у том случају замисле бели сјај или бели облак који извире из плућа и пуни их. Ово је потребно поновити неколико пута. Ову вежбу можете извести у случајевима прехладе, астме, депресије, чишћење плућа од последица пушења и за сличне проблеме са плућима.

Звучна вежба за троструко загревање - “ КХИИИИИ”
Овом вежбом ћете уравнотежити све делове трупа, горњи, средњи и доњи. Ова звучна терапија доприноси спуштању вруће енергије на доле и подизању до средишта хладноће.Почетни положај је лежање на леђима на тврдој и равној површини.  Изговарајте звук “кхиииии” полаганим издисајем. За опуштање замислите велики ваљак који се котрља по целом телу, поравнавајући све од стопала до чела. То ће вам помоћи да уравнотежите енергетску равнотежу.Опустите се у потпуности и ослободите се свих емоција. Помаже код стреса и несанице.

Звучна вежба за бубреге – „ЧУУУУ“

Изговарањем овог звука успећете да се решите негативних последица које стрес проузрокује, а које се даље одражавају на здравље бубрега. Тако ова звучна вежба претвара све негативне емоције у нежност, осећање емпатије и великодушности.

Прочитајте још: Ево колико је суво воће заиста здраво

Како бисте правилно извели ову вежбу потребно је да седнете на столицу, стопала поставите равно на под у ширини рамена, руке поставите на бокове и дланове окрените према горе. Савијте се и загрлите своја колена широко отвореним длановима. Направите облик уста као да желите да дувате ваздух кроз њих. Издахните глатко и полако док изговарате “чуууу”.  Приликом враћања у почетни положај, терапеути звучне терапије препоручују да замислите плави сјај, који се шири у вашим бубрезима. Истовремено, потревно је концентрисати се на сензације и јаке емоције у том правцу.

Прочитајте још: ТРИ хороскопска победника године, а први су Рибе, које треба да се спреме за СПЕКТАКЛ

Ова вежба помаже код проблема када особа доживи јак страх, осећа се хронично уморном, чује звоњење у ушима. Истовремено, ова терапија ублажава болове у леђима и бубрежне проблеме и упалне болове. Препоручује и се код болести генитоуринарног система и репродуктивних органа.

Звучна вежба за јетру – „ШШШШШ“

Изговарањем овог звука успећете да се решите осећаја љутње, осећања разочарење и страха и анексиозности које разочарење доноси,  огорчења у љубазност и допринеће осећању опроста према другима. Тако ова звучна вежба претвара све негативне емоције у осећање емпатије и спремности да се поново успоставе блиски односи са људима из околне.

Прочитајте још: Шест изненађујућих начина за коришћење МАСЛИНОВОГ УЉА у домовима

Како бисте правилно извели ову вежбу потребно је да седнете на столицу, стопала поставите равно на под у ширини рамена. Потребно је да руке подигните изнад главе са длановима окренутим према горе и испреплетаним прстима на рукама.  Нагните се мало у леву страну и погледајте према горе. Подигните језик на непце и, полако, дуго уздахните, изговорите “шшшшшш”. 

Током изговарања овог звука, терапеути препоручују да замислите да се ослобађате врућег беса, да вам се глава хлади и да из ње истовремено испарава негативност...

Током изговарања овог звука, терапеути препоручују да замислите да се ослобађате врућег беса, да вам се глава хлади и да из ње истовремено испарава негативност. Вратите се у почетни положај и концентришите се на осећај доброте и зеленог светла који испуњава јетру. Ако то учините, помоћи ћете сами себи да се решите љутње, осећања лаке раздражљивости, повећаног сузења и црвенила очију, горког укуса у устима и потпуном чишћењу јетре.

Звучна вежба за срце - “КХКХААААА”

Изговарањем овог звука успећете да се решите негативних осећања каква су бахатост, окрутност према себи и другима, себичност и све их претворити у позитивна осећања, каква су љубав, радост и поштовање према себи и другима. 

Прочитајте још: Зашто је добро да пијемо НАПИТАК ОД ЦЕЛЕРА?

Како бисте правилно извели ову вежбу потребно је да седнете на столицу, стопала поставите равно на под у ширини рамена. Руке поставите на своја колена, потом их подигните изнад главе са длановима окренутим према горе и испреплетаним прстима. Лагано се нагните на десну страну и погледајте према горе. Отворите уста широко, издахните снажно док кажете “кхкхаааа”. Осетићете ослобођење од вишка топлоте, врућине у глави, свих негативности и срчаних проблема. Терапеути саветују да, када се вратите у почетни положај седења, замислите црвени сјај који испуњава ваше срце и који ће допринети да осећате љубав и радост. 


Фото: Depositphotos

Вежбање ће смањити раздражљивост, нагле промене расположења, појаву и проблеме чирева на језику, допринеће смирењу откуцаја срца, допринеће ублажавању грлобоље, упале грла и гнојних ангина и помоћи код срчаних болести и несанице.

Звучна вежба за слезину - “ КХУУУУУ”

Изговарањем овог звука успећете да се решите осећања које вам проузрокују емоционалну тескобу, осећај самосажаљења и опсесивних осећаја, губитка емоционалне равнотеже, губитка правде према себи и свету око себе и отворености према другима.

Прочитајте још: Напитак пун здравља: Пробајте магични спој першуна и лимуна (РЕЦЕПТ)

Како бисте правилно извели ову вежбу потребно је да седнете на столицу, стопала поставите равно на под у ширини рамена. Руке поставите на горњи до стомака, одмах испод дојке на левој страни, тако да је прсти додирују. Дубоко удахните и задржите дах, у овом тренутку лагано притисните дланове испод ребара. Издахните, стварајући “кхууууу” звук попут сове. Вратите се у почетни положај и замислите жуто сунце које окружује слезену, желудац и гуштерачу.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за март: Шкорпији паре, Стрелцу успех, а један знак се сели у други град

Терапеути тврде да ћете се након ове вежбе осећати да сте ослобођени од свих брига, осећаја непрестане опсесије и сажаљења. Ова вежба помоћи ће код пробавних сметњи, мучнине и нелагоде у желуцу и слезени и код осећаја тескобе или умора.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas