Oglas
· · Komentari: 0
LEK IZ PRIRODE

PEVUŠITE i izlečite se već večeras! Zvučna terapija donosi šest tonova za rešenje šest ZDRAVSTVENIH PROBLEMA

Zvučna terapija vekovima se koristi za lečenje određenih ćelijskih funkcija u našem organizmu

1616100635_Depositphotos_325497638_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Vibracije zvukova deluje aktivirajuće na ćelije, pokreću ih i vitalizuju do konačnog psiho-fizičkog ozdravljenja ćelijskih funkcija. Ova deluje terapeutski zvuk, drevni duhovni sistem koji datira iz perioda daleke istorije razvoja ljudske vrste.  Zvuci omogućavaju pretvaranje straha u hrabrost i podstiču regeneraciju plućnog tkiva. 

Jednostavne zvučne omogućavaju izbacivanje negativne energije i emocija, doprinose održanju telesne i emocionalne ravnoteže u telu i doprinose opštem stanju celog organizma

Jednostavne zvučne omogućavaju izbacivanje negativne energije i emocija, doprinose održanju telesne i emocionalne ravnoteže u telu i doprinose opštem stanju celog organizma.  Ono što je posebno značajno je da se vežbe mogu primenjivati u bilo koje doba dana i u bilo kom prostoru u kome je tišina. Ipak, terapeuti preporučuju da se za zvučnu terapiju odaberu jutarnji termini, kako bismo dan ispunili pozitivnom energijom ili uveče, neposredno pre spavanja kako bi se organizam rešio nakupljene negativne energije i omogućio organizmu da se revitalizuje preko noći.

Redovne zvučne terapije pomažu pri stvaranju energetske veze sa svim organima i sistemima organa i vraćanju njihovih funkcija uz pomoć zvučnih vibracija. Za ove vežbe preporučuje se ponavljanje u najmanje tri do najviše devet serija dnevno. 

Zvučna vežba za pluća – „SSSSS“

Izgovaranjem ovog zvuka uspećete da se rešite aneksioznosti i straha koji se nakuplja u grudnom košu, sportska pluća i potencijalno trajno dovodi do ozbiljnog oboljenja disajnih puteva. Ovako ispuštanje zvukova pomaže u pretvaranju straha u hrabrost i podstiču regeneraciju plućnog tkiva.

Pročitajte još: Jogurt za imunitet, mleko za mišiće, a znate li za šta je dobar sok od višnje?

Kako biste pravilno izveli ovu vežbu potrebno je da sednete na stolicu, stopala postavite ravno na pod u širini ramena, ruke postavite na bokove i dlanove okrenite prema gore. Podignite ruke tako da vam dlanovi okrenuti prema gore dodiruju vrhove prstiju. Istovremeno podignite pogled, bez stisnutih zuba, napravite polako dug izdah, izgovarajući “ssssss”, kao da ispuštate paru. Vratite se na početni položaj.

Redovne zvučne terapije pomažu pri stvaranju energetske veze sa svim organima i sistemima organa i vraćanju njihovih funkcija uz pomoć zvučnih vibracija

Ukoliko želite da efekat bude jači, potrebno je i misli usmeriti u cilju energetskog pražnjenja negativnom energijom. Terapeuti preporučuju da se u tom slučaju zamisle beli sjaj ili beli oblak koji izvire iz pluća i puni ih. Ovo je potrebno ponoviti nekoliko puta. Ovu vežbu možete izvesti u slučajevima prehlade, astme, depresije, čišćenje pluća od posledica pušenja i za slične probleme sa plućima.

Zvučna vežba za trostruko zagrevanje - “ KHIIIII”
Ovom vežbom ćete uravnotežiti sve delove trupa, gornji, srednji i donji. Ova zvučna terapija doprinosi spuštanju vruće energije na dole i podizanju do središta hladnoće.Početni položaj je ležanje na leđima na tvrdoj i ravnoj površini.  Izgovarajte zvuk “khiiiii” polaganim izdisajem. Za opuštanje zamislite veliki valjak koji se kotrlja po celom telu, poravnavajući sve od stopala do čela. To će vam pomoći da uravnotežite energetsku ravnotežu.Opustite se u potpunosti i oslobodite se svih emocija. Pomaže kod stresa i nesanice.

Zvučna vežba za bubrege – „ČUUUU“

Izgovaranjem ovog zvuka uspećete da se rešite negativnih posledica koje stres prouzrokuje, a koje se dalje odražavaju na zdravlje bubrega. Tako ova zvučna vežba pretvara sve negativne emocije u nežnost, osećanje empatije i velikodušnosti.

Pročitajte još: Evo koliko je suvo voće zaista zdravo

Kako biste pravilno izveli ovu vežbu potrebno je da sednete na stolicu, stopala postavite ravno na pod u širini ramena, ruke postavite na bokove i dlanove okrenite prema gore. Savijte se i zagrlite svoja kolena široko otvorenim dlanovima. Napravite oblik usta kao da želite da duvate vazduh kroz njih. Izdahnite glatko i polako dok izgovarate “čuuuu”.  Prilikom vraćanja u početni položaj, terapeuti zvučne terapije preporučuju da zamislite plavi sjaj, koji se širi u vašim bubrezima. Istovremeno, potrevno je koncentrisati se na senzacije i jake emocije u tom pravcu.

Pročitajte još: TRI horoskopska pobednika godine, a prvi su Ribe, koje treba da se spreme za SPEKTAKL

Ova vežba pomaže kod problema kada osoba doživi jak strah, oseća se hronično umornom, čuje zvonjenje u ušima. Istovremeno, ova terapija ublažava bolove u leđima i bubrežne probleme i upalne bolove. Preporučuje i se kod bolesti genitourinarnog sistema i reproduktivnih organa.

Zvučna vežba za jetru – „ŠŠŠŠŠ“

Izgovaranjem ovog zvuka uspećete da se rešite osećaja ljutnje, osećanja razočarenje i straha i aneksioznosti koje razočarenje donosi,  ogorčenja u ljubaznost i doprineće osećanju oprosta prema drugima. Tako ova zvučna vežba pretvara sve negativne emocije u osećanje empatije i spremnosti da se ponovo uspostave bliski odnosi sa ljudima iz okolne.

Pročitajte još: Šest iznenađujućih načina za korišćenje MASLINOVOG ULJA u domovima

Kako biste pravilno izveli ovu vežbu potrebno je da sednete na stolicu, stopala postavite ravno na pod u širini ramena. Potrebno je da ruke podignite iznad glave sa dlanovima okrenutim prema gore i isprepletanim prstima na rukama.  Nagnite se malo u levu stranu i pogledajte prema gore. Podignite jezik na nepce i, polako, dugo uzdahnite, izgovorite “šššššš”. 

Tokom izgovaranja ovog zvuka, terapeuti preporučuju da zamislite da se oslobađate vrućeg besa, da vam se glava hladi i da iz nje istovremeno isparava negativnost...

Tokom izgovaranja ovog zvuka, terapeuti preporučuju da zamislite da se oslobađate vrućeg besa, da vam se glava hladi i da iz nje istovremeno isparava negativnost. Vratite se u početni položaj i koncentrišite se na osećaj dobrote i zelenog svetla koji ispunjava jetru. Ako to učinite, pomoći ćete sami sebi da se rešite ljutnje, osećanja lake razdražljivosti, povećanog suzenja i crvenila očiju, gorkog ukusa u ustima i potpunom čišćenju jetre.

Zvučna vežba za srce - “KHKHAAAAA”

Izgovaranjem ovog zvuka uspećete da se rešite negativnih osećanja kakva su bahatost, okrutnost prema sebi i drugima, sebičnost i sve ih pretvoriti u pozitivna osećanja, kakva su ljubav, radost i poštovanje prema sebi i drugima. 

Pročitajte još: Zašto je dobro da pijemo NAPITAK OD CELERA?

Kako biste pravilno izveli ovu vežbu potrebno je da sednete na stolicu, stopala postavite ravno na pod u širini ramena. Ruke postavite na svoja kolena, potom ih podignite iznad glave sa dlanovima okrenutim prema gore i isprepletanim prstima. Lagano se nagnite na desnu stranu i pogledajte prema gore. Otvorite usta široko, izdahnite snažno dok kažete “khkhaaaa”. Osetićete oslobođenje od viška toplote, vrućine u glavi, svih negativnosti i srčanih problema. Terapeuti savetuju da, kada se vratite u početni položaj sedenja, zamislite crveni sjaj koji ispunjava vaše srce i koji će doprineti da osećate ljubav i radost. 


Foto: Depositphotos

Vežbanje će smanjiti razdražljivost, nagle promene raspoloženja, pojavu i probleme čireva na jeziku, doprineće smirenju otkucaja srca, doprineće ublažavanju grlobolje, upale grla i gnojnih angina i pomoći kod srčanih bolesti i nesanice.

Zvučna vežba za slezinu - “ KHUUUUU”

Izgovaranjem ovog zvuka uspećete da se rešite osećanja koje vam prouzrokuju emocionalnu teskobu, osećaj samosažaljenja i opsesivnih osećaja, gubitka emocionalne ravnoteže, gubitka pravde prema sebi i svetu oko sebe i otvorenosti prema drugima.

Pročitajte još: Napitak pun zdravlja: Probajte magični spoj peršuna i limuna (RECEPT)

Kako biste pravilno izveli ovu vežbu potrebno je da sednete na stolicu, stopala postavite ravno na pod u širini ramena. Ruke postavite na gornji do stomaka, odmah ispod dojke na levoj strani, tako da je prsti dodiruju. Duboko udahnite i zadržite dah, u ovom trenutku lagano pritisnite dlanove ispod rebara. Izdahnite, stvarajući “khuuuuu” zvuk poput sove. Vratite se u početni položaj i zamislite žuto sunce koje okružuje slezenu, želudac i gušteraču.

Pročitajte još: Poslovni horoskop za mart: Škorpiji pare, Strelcu uspeh, a jedan znak se seli u drugi grad

Terapeuti tvrde da ćete se nakon ove vežbe osećati da ste oslobođeni od svih briga, osećaja neprestane opsesije i sažaljenja. Ova vežba pomoći će kod probavnih smetnji, mučnine i nelagode u želucu i slezeni i kod osećaja teskobe ili umora.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas