Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТМА И ПРОЛЕЋЕ

Природом против АСТМЕ! Пролеће доноси алергије које проузрокују и астму против које се можете борити ОВИМ напитком!

Алергијска астма је све чешћа појава у време цветања, како код младих тако и код старих. У даљем тексту откривамо вам природан рецепт у борби против астме!

1648450664_allergy-g22dc18448_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Алергијска астма је најчешћи облик астме, код деце се јавља у преко 90%, а код одраслих у 50% случајева. Алергени уобичајено нису опасни за наш организам, али ако их имунолошки систем не препозна као безопасне материје, долази до развоја преосетљивости, односно алергијске реакције током које се стварају антитела која потом покрећу имунолошку реакцију која доводи до развоја астме.

Прочитај још: Намирница која значајно може смањити холестерол: Приступачна је, а 100 грама кошта само 23 динара!

Потенцијални алергени се налазе свуда око нас: у ваздуху, храни, одећи, накиту, на радном месту итд. Врста алергијске реакције најчешће зависи од места њиховог уласка у организам. Најчешћи алергени који доводе до развоја алергијске астме су полени (трава, корова и дрвећа), гриње, гљивице и алергени са коже и длаке кућних љубимаца, мада се могу наћи и у храни и лековима. Алергијска астма је често удружена с другима алергијским болестима, у првом реду са алергијском кијавицом, алергијским коњуктивитисом и атопијским дерматитисом.

Откривамо вам потпуно природан рецепт против астме, биће вам потребно само да одете до најближе продавнице здраве хране и од продавца да тражите следећи микс:

20г аниса

20г цвета подбеле 

60г листа подбеле 

Након што узмете ову лековиту мешавину начин припреме јесте да 3 кашике кувате у пола литре воде 10 минута. 

Када је готово, оставите целу ноћ на одстоји и сутра пијте тај напитак читав дан уместо воде! 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas