· · Коментари: 0

Да ли БАЛАВИТЕ јастук док спавате? Нисте ни знали да сте СРЕЋНИК, а ево и због чега!

Лепо се наспавати заправо је једна од омиљених ствари многих људи. Штавише, то је знак да ће следећи дан бити добар.

1632229228_girl-2501091_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј

Један знак да сте се добро наспавали је ако сте приметили да сте избалавили јастук. Ако сте мислили да је то што балавите док спавате лоше, погрешили сте. Заправо, то је знак доброг здравља.

Прочитајте још: Шест симптома да вам је ЈЕТРА пуна ОТРОВА!

Ово је обично узроковано неуромускуларном дисфункцијом, анатомском дисфункцијом или хиперсекрецијом. 

Знак доброг здравље

Хронично слињење се често примећује код људи који немају довољно контроле над мишићима лица и уста. Надаље, ако слините док спавате, то је често због држања отворених уста или ако спавате на једној страни.

Ако икада приметите мрљу саливе на чаршавима или на јастуцима, не брините. То је знак да је ваш претходни одмор био јединствен и да сте се непрекидно одмарали. Штавише, то је такође показатељ да помаже варењу и дезинфекцији уста.

Дубок сан и одмор

То је заправо знак да сте доживели дубок сан и да сте дошли до РЕМ фазе. Такође, познато је да у овој фази доживљавамо сањање.

Дакле, слињење може бити помало неугодно, а заправо може бити и помало досадно (јер бисте морали с времена на време да оперете јастук), али то је заправо добар знак и показатељ да сте се добро наспавали.

.Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.