Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Преживљавање

Омиљено пиће на ОПТИМАЛНОЈ температури (ФОТО)

Термос ГСИ Глациер Мицролите 720 одличан је за дневне шетње, базно камповање и свакодневну употребу

1616411808_microlite.jpg
мицролите - фото: "ГСИ Оутдоорс"
Oglas

Попити воду, чај, кафу или супу оптималне температуре често је фактор комфора, али у појединим случајевима и озбиљна помоћ у савладавању тешкоћа.  

Прочитајте још: Како да ПРИКУПЉЕНУ ВОДУ претворите у ПИЈАЋУ?

Издржљив термос запремине 720 милилитара, погодан је за излете, али и дужи боравак у природи,  фото: "ГСИ Оутдоорс"

Иако Руси сладолед једу зими, а топао чај пију лети, физиолошки, лакше се подноси (пре)топла течност на врућини него хладна у леденом окружењу, јер троши додатну телесну енергију на загревање. "ГСИ Оутдоорс" из Спокејна у држави Вашингтон, дизајнирали су термос, Мицролите 720. 

У току пешачења најважније је правилно хидрирање организма - не дозволите да осетите жеђ

Он одржава температуру топле течности уз мала одступања и дуже од 12 сати на -20 степени Целзијуса. Хладна течност остаје таква и до 24 сата на +30 степени. Такво окрепљење може бити пресудно да се дође до сигурног склоништа по снежном невремену или ако сте залутали на скијању, планинарењу, лову.  

На грлићу термос-боце налази се посебно дизајниран део за сипање без подливања, фото: "ГСИ Оутдоорс"

Иновативни поклопац се чврсто затвара тако да нема цурења током путовања, а када пожелите да се окрепите притиском на дугме преклопне браве лако се отвара. Има посебно дизајниран део за сипање без подливања. 

Лако се одржава јер се пере благим детерџентом у врелој води. Као и сви ГСИ Оутдоорс производи покривен је доживотном гаранцијом, а у случају квара или оштећења, могућношћу поправке или замене о трошку фирме. 

Прочитајте још: Снабдети се питком водом на терену значи линију између живота и смрти: Ми вам представљамо неколико начина да преживите

На температурама од 30 степени Целзијусових, течност остаје хладна и до 24 сата,  фото: "ГСИ Оутдоорс"

Термос је врло издржљив, са вакуумираним зидом од двоструког слоја нерђајућег челика. Његова тежина је 670 грана и запремина 720 мл. Ради се у неколико боја, а цена је 30 евра.  

Драган Шапоњић 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas