Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

7 БРУТАЛНО ИСКРЕНИХ знакова да вас он види само као КОМБИНАЦИЈУ - ви сте му НА ДНУ листе приоритета

Пријатељи са бенефицијама је смешан концепт и често је само изговор за лоше понашање. Огромна већина мушкараца и жена се слаже да је вођење љубави у посвећеној вези далеко боље од комбинације

1651578650_jonathan-borba-QT3LZgOP7Hc-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Понекад ће се двоје људи усмено сложити да је њихова веза само комбинација. Али невоља почиње  када неко почне да хвата осећања .

Обично жена лаже себе или мушкарца док се потајно нада да ће веза постати озбиљнија. Други пут је мање јасно и жена се пита да ли је мушкарац види као девојку или као комбинацију.

Ако се не поклапа оно што човек каже и оно што ради, обратите више пажње на оно што ради. Мушкарци су створења акције, а дела говоре више од речи.

7 знакова да жели само да буде пријатељ са бенефицијама

1. Нестаје на битне датуме.

На Дан заљубљених, твој рођендан и Божић, он је негде другде.

Прочитајте још: СЕКС ТОКОМ ТРУДНОЋЕ: Све што треба да знате! Ево шта је нормално, а шта није

Ако мисли да сте материјал за везу, он ће имати на уму те дане и потрудити се да уради нешто посебно. Ако има друге планове, дефинитивно се не сматрате материјалом за девојку за њега .

2. Нема позива да провери како сте.

Ретко зове да види како сте или само да се јави. Мало је порука само да каже „пријатан дан“ или „лаку ноћ“.

Ако каже да из било ког разлога није у могућности да има озбиљну везу, верујте му на реч

Ако се не осећате добро, он није заинтересован да се нађете како би пружио утеху, и ретко се сећа да вас пита да ли се осећате боље... осим ако се не ради о договору за секс.

3. Састајете се само да бисте имали секс.

Ако на вас гледа као на материјал за везу, жели да буде виђен у јавности са вама. Жели да упознаш његове пријатеље и породицу и да идеш са тобом на забаве на послу.

Ако сте само пријатељи са бенефицијама, он не жели да вас упознаје са другим важним људима у свом животу. Главни догађај је секс. Ако на вас гледа као на материјал за везу, желеће да ради и друге ствари са вама осим оних у кревету. Желеће да се придружи активностима у којима уживате и да дели своје хобије са вама.

Фото: Пиксабеј

Ако имате пројекат који треба да урадите, а он жели везу, понудиће вам помоћ. Желеће да вам олакша живот и учествује како би могао да проводи време са вама.

4. Не проводите време заједно на дневном светлу.

Ако је мало вероватно да ће заједничко време довести до секса, он није заинтересован за дружење.

Када имате секс, вероватно ће он отићи пре јутра или ће желети да одете ако сте код њега. Неће те оставити код себе када мора да иде на посао. Отићи ћеш када он оде, или пре.

5. Не постоји договор да буде искључив.

Ако нисте имали конкретан разговор о томе да сте искључиви, немојте претпостављати да је веза искључива!

Чак и ако сте разговарали , да ли се његови поступци поклапају са његовим речима? Ако не, погледајте његове поступке - они говоре више од речи.

6. Није спреман за везу.

Ако каже да из било ког разлога није у могућности да има озбиљну везу, верујте му на реч.

Ово је једини случај у коме су речи важније од дела. Немојте читати у његовим поступцима да он заиста жели везу са вама када је рекао да не жели. Постоји много разлога зашто мушкарац можда није спреман за везу. Два уобичајена разлога су:

1. Не жели да буде везан географски. Можда очекује промену посла или планира да упише постдипломске студије и жели да задржи флексибилност да се креће зарад каријере.

2. Можда је управо изашао из озбиљне везе и потребан му је одмор.

7. Показује минималан напор.

Ако мушкарац улаже минималан напор, мисли о вама само као о пријатељу од којег има корист. Минимални напор изгледа другачије у различитим ситуацијама. Могуће је да ви обављате највећи део иницирања контакта. Можда те зове само на крају ноћног провода са момцима.

Ако сте искрени према себи, осећате то. Знате да сте при дну његове листе приоритета.

Прочитајте још: 9 сексуалних положаја за партнере РАЗЛИЧИТЕ ВИСИНЕ: Било да сте ниски или високи, пођеднако ћете УЖИВАТИ

Ако вас види као некога са ким ћете имати везу, уложиће напор да проводи време са вама и ради ствари у којима уживате. Приметиће шта вам прија и повремено ће вам поклањати честитке или цвеће.

Суштина је да научите људе како да се опходе према вама.

Ако не желите да будете само пријатељ са погодностима, престаните да учествујете у аранжману .

Често ће исти мушкарац потпуно другачије третирати различите жене. Са сваком женом се поступа онако како се осећа достојном да буде третирана. Одлучите шта желите у вези и престаните да се задовољавате мање него што желите. Сјајно је имати пријатеље (и повластице), али ако тражите везу пуне љубави и јаку везу са партнером, наставите да тражите.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas