Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

9 сексуалних положаја за партнере РАЗЛИЧИТЕ ВИСИНЕ: Било да сте ниски или високи, подједнако ћете УЖИВАТИ

Неки од најпознатијих парова свих времена имају велике разлике у висини. Размислите: Никол и Кит, Том и Зендаја , Џо и Софи, Кристен и Дакс… листа се наставља. Плус, колико људи је потпуно исте висине као њихов партнер

1650293219_profimedia-0623531755.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Без обзира на то ко је виши, разлике у висини су нормалне и обично не представљају никакав проблем у вези, осим ако разлика између високог и ниског нивоа утиче на ваш сексуални живот. Ако ваша разлика у висини чини секс тежим , неугодним или вас само у потпуности искључује јер не знате како да поставите своја тела, ови положаји секса за разлике у висини могу помоћи.

Ево неколико позиција које можете испробати са својим много вишим или нижим партнером.

Лабуд

Лезите на бокове једно према другом, а затим нека партнер који прима савија леђа ради дивно циљаног продора до ваших унутрашњих врућих тачака. Ова позиција је одлична за вибрирајући прстен за пенис и то заиста може довести секс на виши ниво, јер вибрација стимулише оба партнера.

Прочитајте још: Секс позе које вежбају различите мишићне групе: Рачунаће се као да сте били у теретани

Планк

Планк даје осећај пријатног и заштитничког положаја, или помало покорног. Одаберите сами на који аспект желите да се фокусирате. Ово је заиста одлична позиција ако је ваш партнер виши од вас и има већи пенис. Притисак из бутина је заиста пријатан док ограничава дубину продирања

Каубојка

Каубојка је фантастичан положај за различите висине. Може имати знатно више стимулације клиториса, а пошто је већини жена потребна стимулација клиториса да би постигла оргазам, овај положај може донети огромно задовољство. Ако не добијете сав потребан стимуланс клиториса, нека ви или ваш партнер протрљате вулву или унесете играчку да обавите посао.

Бележница

Ако сте ви и ваш партнер веома различите висине, већина стојећих позиција је прилично ван оптицаја јер - физика… осим једног. Ако је ваш партнер виши, нека вам подигне кукове, притискајући вас страствено уза зид као Рајан Гослинг. Можда неће трајати невероватно дуго – људи постају тешки – али за кратак сјајан тренутак, то је блаженство. И, ако се то не дешава, само напред и користите сексуалну љуљашку или барску столицу да седнете.

Прочитајте још: ЧОКОЛАДИЦА ПРЕ НЕГО СЕКС: Многи мисле овако, али ће вас ИЗНЕНАДИТИ која генерација ипак бира акцију у кревету

Колица

Дозволите свом партнеру да вас подигне тамо где треба да будете. Они стоје уз ивицу кревета и држе се за твоје ноге, као стварно секси трка у колицима. Можете се ослонити на лактове или само лежати лицем надоле, у зависности од ваших вештина.

Упуцајте месец

Још једна одлична ако сте виши партнер: Лезите са куковима на ивицу кревета и широко раширите те своје дугачке ноге, премотавајући их преко рамена вашег партнера. Користите чврсте јастуке ако вам треба мало висине. Хватају се за задњицу и улазе стојећи, дајући вам обоје предиван нови угао за истраживање.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas