Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Датум када сте се венчали ОТКРИВА какав ће вам бити БРАК

Датум када заказати венчање зависи од много фактора. Па чак и од тога када је слободна сала за венчања, с обзиром да треба заказати доста унапред. Многи воле да сами бирају овај датум, првенствено због времена када желе да заснују породицу.

1649858289_wedding-gf6cd9dc27_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Уколико сте у ситуацији да сами бирате датум када год желите да се венчате, ти бројеви говоре о вама као пару и могу бити предсказање за ваш однос у вашем даљем заједничком животу. 

Прочитајте још: Зашто се млада преноси преко прага? Разлог није нимало романтичан!

Можда имате неки баксузан број, па не желите да то буде баш на тај дан, а можда једноставно верујете у схватања да сваки број носи одређену симболику и да може да одреди судбину вашег брака. Постоји веровање да изабрани датум говори о вама и о томе какав сте пар. 

Саберите месец, дан и годину вашег венчања, све док не добијете једноцифрен број. 

Пример: Ако је датум венчања 21.6.1991, онда сабирате 2+1+6+1+9+9+9+1 што даје 39. Затим саберите 3+9 што даје 12. И остало је 1+2, тако да је ваш коначан резултат 3. 

 

Ово су значења бројева које сте добили као резултат:

Број 1 

Овај број се везује за врло емотивне парове, не само за ваш цео однос, већ сте врло емотивни и појединачно као особе. Ваш цео однос карактерише романтичан дух. Можда ћете мало касније ступити у брак него што је уобичајено, али то не нарушава емоцију коју имате јер овим бројем влада Сунце. 

Број 2 

Ако сте изабрали број два или датум који садржи тај број, ви имате велики потенцијал да идете из крајности у крајност. Како у љубави, тако и у свадби. Можете направити свадбу са 500 званица, а можете само отићи код матичара да нико не зна и венчати се. У овој вези постоји много страсти, те можете ићи од љубави до мржње. Овај пар је склон замерањима и љубомори, иако се све базира на великој љубави и добрим намерама. Битно је избацити инат као опцију из ове заједнице.

Број 3 

Овај број доноси моћ, статус и углед. Имате потенцијала за велику породицу, са троје деце, па и више. Љубав је велика, али колико је љубав, толико су и свађе. Его је велики и код једног и код другог партнера, тако да ће бити потребно доста времена да се партнери међусобно или укроте или договоре како би могли да заснују стабилан однос. Врло често се представљају у другом светлу у јавности, док су између своја 4 зида потпуно другачији. 

Број 4 

Њихов однос је скоро судбински. Одише верношћу и традицијом. Односи су врло јасни и дубоко утемељени, те овај пар заједно може свашта да постигне. Једни према другом осећају велику сигурност, тако да је њихов микро свет који гаје у свом браку је све што им је потребно и не маре пуно за околину. 

Број 5 

Овај пар је склон авантуристичком живљењу и променама. Ничега се не плаше, уживају у својој љубави и воле дружења. Врло су склони променама посла, промени фокуса, па чак и места становања. Међутим, са овим особинама њихов однос биће све, само не досадан. Сексуалност је изражена врло са обе стране. 

Број 6

Овај број симболише Венера, која је синоним за емотивност. Ово је права љубав испреплитана смехом, сузама и искреним емоцијама. Можда је сензуалност оно што најбоље описује овај однос. Они жуде за међусобним изразима љубави и никада им није доста пажње и посвећености, те такав однос може прерасти и у посесивност. 

 

Број 7 

Парови који су изабрали овај датум биће суочени са разноразним изазовима. Биће много негодовања од стране других за ову заједницу, те овај пар треба да заснива свој однос на великом поверењу како не би неко успео да им уништи однос. Не треба да дозволе да им се било ко меша у њихов брак, већ да живе у љубави и да не обраћају пажњу на околину. Разлог за опрез јесте да и поред велике љубави која се везује за овај број, влада и поводљивост од стране оба партнера, због тога једно другом треба да буду највећа подршка. 

Број 8

Сексуалност је нешто што спаја овај пар и они ће изражавати своју љубав свуда, како приватно, тако и јавно. Могу пуно тога постићи заједно и бити једном другом подршка и могу бити заиста срећни. Постоји потенцијална опасност што се тиче финансија, тако да би било добро припазити да не угрозите финансијску стабилност. 

Број 9 

Ово је један од оних духовних парова, који дубоке емоције не везују са неким папиром, те они неће претерано размишљати о венчању. Венчање ће се некако спонтано десити као резултат тог дубоког односа и жеље. Они су тајновити, спонтани и врло продуховљени. Дају слободе једно другом и имају пуно разумевања. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas