Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Десет разлога зашто су ДОМИНАНТНЕ ЖЕНЕ НАЈБОЉЕ СУПРУГЕ: Неустрашиве су и велика подршка партнеру

Када их боље упознају, мушкарци "одлепе" за њима

1690888551_shutterstock_628173263.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Доминантне жене прати неистинита репутација да воле све да контролишу и да се у њиховом друштву мушкарци осећају обесхрабрујуће.

Такве гласине обично шире они слабији мушкарци који желе да им партнерке буду испод њих, несигурни дечаци који не желе праву жену.

А јаке, доминанте жене су заправо сигурни пријатељи и још сигурније супруге. Стога Yоур Танго издваја десет разлога зашто су такве жене - најбоље.

1. Оне подстичу

Доминантна жена жели мушкарца који је јак као и она. Охрабриц́е вас као животног партнера да се истакнете у каријери и животу. Навијац́е за вас јер очекује да ц́ете добро да радите, као што и она има иста очекивања од себе.

2. Оне очекују да напредујете 

Доминантне жене добијају лошу репутацију због тога што су насртљиве. Зашто је тако страшно за жену да жели да њихови партнер буде успешан и да напредује? Уместо да је доживљате као "насилника", гледајте на то овако: она верује да можете да успете. Верује у вас више него што вероватно верујете у себе. И да, то значи да вам и каже када се не трудите највише што можете.

3. Иницирају интиму 

Мушкарци се одвајкада жале да жене нису довољно асертивне у кревету, али то није истина. Има и оних које јесу. Доминантна жена ц́е покренути питање интимног односа без устручавања. 

4. Нису стидљиве

Доминантне жене се не стиде да испробају нове ствари. Неће свака бити врхунска у постељи, али ц́е чешц́е бити вољна да испроба нешто ново.

5. Неустрашиве су

Доминантна жена ц́е долазити на ваше пословне догађаје и сусретати се са пријатељима отворено и без страха. Нец́е вам "висити за вратом", плашец́и се да изговори сваку реч. Уместо тога, комплетираће вас и учинити да оставите десет пута бољи утисак.

6. Оне нису "даме у невољи"

Мушкарци вековима лажно верују како ће, ако нађу "девојку у невољи", успети да је претворе у "жену по својој мери" и бити њен "велики херој". Да, али у бајци. Ако нађете "девојку у невољи", све што ц́ете добити су њени проблеми. И погодите шта? Ви сте тада одговорни као "велики херој" да јој их решите. Доминантна жена је способна да брине о себи. Нец́е тражити да јој будете тата.

7. Брину о себи

Доминантне жене не седе и не чекају да неко брине о њима. Оне брину саме о себи, тако да у партнерске односе улазе као "најбоље оне", да би ви, као муж и партнер, могли да будете "најбољи ви". Оне цене своју независност и стога много снаге уносе у свој брак. То иде у вашу корист, а не на вашу штету.

8. Оне вас чине јачим, а не слабијим

Ако сте снажан мушкарац и ожењен доминантном женом, вец́ сте јачи. Када узмете два јака стуба и употребите их да направите структуру, да ли они постају слабији или чвршц́и? Ваша доминантна супруга вас не емаскулира – она вас јача и подржава ваше изборе, омогуц́авајуц́и вам да дубоко укорените своје животне циљеве и карактер.

9. Оне желе изазов

Доминанте жене не желе партнера који ће да каже „Да, госпођо“ на све што питају. Оне желе некога ко ц́е да их преиспитује и учини да расту и да се развијају још више, да продубе своје корене и постану бољи као људи. Желе партнера на којег су поносне и који може да их погура.

10. Оне граде заједницу

Ако се ожените доминантном женом, имац́ете супругу са којом ћете створити заједнички живот. Од деце до куц́е, оне имају план и сан о свему што виде или додирну. Увек ће желети најбоље за вас и вашу породицу и обезбедиц́е вам сјајан живот.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas