Oglas
· · Komentari: 0

Deset razloga zašto su DOMINANTNE ŽENE NAJBOLJE SUPRUGE: Neustrašive su i velika podrška partneru

Kada ih bolje upoznaju, muškarci "odlepe" za njima

1690888551_shutterstock_628173263.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Dominantne žene prati neistinita reputacija da vole sve da kontrolišu i da se u njihovom društvu muškarci osećaju obeshrabrujuće.

Takve glasine obično šire oni slabiji muškarci koji žele da im partnerke budu ispod njih, nesigurni dečaci koji ne žele pravu ženu.

A jake, dominante žene su zapravo sigurni prijatelji i još sigurnije supruge. Stoga Your Tango izdvaja deset razloga zašto su takve žene - najbolje.

1. One podstiču

Dominantna žena želi muškarca koji je jak kao i ona. Ohrabriće vas kao životnog partnera da se istaknete u karijeri i životu. Navijaće za vas jer očekuje da ćete dobro da radite, kao što i ona ima ista očekivanja od sebe.

2. One očekuju da napredujete 

Dominantne žene dobijaju lošu reputaciju zbog toga što su nasrtljive. Zašto je tako strašno za ženu da želi da njihovi partner bude uspešan i da napreduje? Umesto da je doživljate kao "nasilnika", gledajte na to ovako: ona veruje da možete da uspete. Veruje u vas više nego što verovatno verujete u sebe. I da, to znači da vam i kaže kada se ne trudite najviše što možete.

3. Iniciraju intimu 

Muškarci se odvajkada žale da žene nisu dovoljno asertivne u krevetu, ali to nije istina. Ima i onih koje jesu. Dominantna žena će pokrenuti pitanje intimnog odnosa bez ustručavanja. 

4. Nisu stidljive

Dominantne žene se ne stide da isprobaju nove stvari. Neće svaka biti vrhunska u postelji, ali će češće biti voljna da isproba nešto novo.

5. Neustrašive su

Dominantna žena će dolaziti na vaše poslovne događaje i susretati se sa prijateljima otvoreno i bez straha. Neće vam "visiti za vratom", plašeći se da izgovori svaku reč. Umesto toga, kompletiraće vas i učiniti da ostavite deset puta bolji utisak.

6. One nisu "dame u nevolji"

Muškarci vekovima lažno veruju kako će, ako nađu "devojku u nevolji", uspeti da je pretvore u "ženu po svojoj meri" i biti njen "veliki heroj". Da, ali u bajci. Ako nađete "devojku u nevolji", sve što ćete dobiti su njeni problemi. I pogodite šta? Vi ste tada odgovorni kao "veliki heroj" da joj ih rešite. Dominantna žena je sposobna da brine o sebi. Neće tražiti da joj budete tata.

7. Brinu o sebi

Dominantne žene ne sede i ne čekaju da neko brine o njima. One brinu same o sebi, tako da u partnerske odnose ulaze kao "najbolje one", da bi vi, kao muž i partner, mogli da budete "najbolji vi". One cene svoju nezavisnost i stoga mnogo snage unose u svoj brak. To ide u vašu korist, a ne na vašu štetu.

8. One vas čine jačim, a ne slabijim

Ako ste snažan muškarac i oženjen dominantnom ženom, već ste jači. Kada uzmete dva jaka stuba i upotrebite ih da napravite strukturu, da li oni postaju slabiji ili čvršći? Vaša dominantna supruga vas ne emaskulira – ona vas jača i podržava vaše izbore, omogućavajući vam da duboko ukorenite svoje životne ciljeve i karakter.

9. One žele izazov

Dominante žene ne žele partnera koji će da kaže „Da, gospođo“ na sve što pitaju. One žele nekoga ko će da ih preispituje i učini da rastu i da se razvijaju još više, da prodube svoje korene i postanu bolji kao ljudi. Žele partnera na kojeg su ponosne i koji može da ih pogura.

10. One grade zajednicu

Ako se oženite dominantnom ženom, imaćete suprugu sa kojom ćete stvoriti zajednički život. Od dece do kuće, one imaju plan i san o svemu što vide ili dodirnu. Uvek će želeti najbolje za vas i vašu porodicu i obezbediće vam sjajan život.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas