Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИОРИТЕТИ

ДОКАЗАНО: Мушкарцима је ова особа најважнија, а то нису његови другови

Да ли му је важнији најбољи друг или девојка?

1605689851_Depositphotos_201292236_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Гледање утакмице са другом уместо вечере са девојком? Мушка солидарност испред романтике? Или је већини мушкараца ипак девојка на првом месту? Истраживања нам откривају!

Испитано је више од хиљаду мушкараца

Све нас занима једно питање: на чију страну ће у озбиљној ситуацији стати наш драги - свог пријатеља или нашу? Једно истраживање је испитало више од хиљаду мушкараца о томе како се односе према вези и љубави упоређујући са темама попут здравља, посла и пријатељства.

Прочитајте још: Може да се научи: Водич за ФЛЕРТ

Дакле, у овом истраживању је веза на попису најважнијих ствари у животу – и код мушкараца и код жена – била иза здравља и поверења: ово последње је било на 57, то јест 58 посто, док је љубав тек на 44 посто.

Здравље и поверење су на првом месту!

А сада постаје занимљиво: пријатељство је 42 посто испитаника оценило јако важним - међутим, 81 посто испитаника сматрало је пријатељство мање важним од љубави. Што се тиче везе, 73 посто испитаника сматрали су је једнако важном. Другим речима: љубав је већини јако важна – а пријатељство је многима важно. Али, то су резултати за мушкарце и жене заједно – највеће изненађење очекује нас кад успоредимо одговоре мушкараца и жена.

Фото: Депозит

Прочитајте још: НАУЧНИЦИ ТВРДЕ: Формула за рачунање идеалне СТАРОСНЕ РАЗЛИКЕ између партенера постоји

Већина би очекивала како су женама важније везе него мушкарцима, а пријатељства су им мање важна. Али, не: према овом истраживању испада обрнуто!

Женама је пријатељство важније!

Док је за 71 посто жена љубав битна и јако битна, код мушкараца је 74 посто изјавило исто то. Са друге стране, пријатељство је за 76 посто мушкараца једнако битно за живот – а код жена је то рекло 85 посто. 

Прочитајте још: Изненађујуће је то око чега се велики број ПАРОВА СВАЂА

Очигледно је код више жена пријатељство важније од везе, него што је то случај код мушкараца. На срећу, то је само у терорију, те у пракси можемо имати све: љубав, пријатељство, па и обоје. А када бисмо се у стварности заиста морали одлучити, вероватно би дебљи крај извукла она особа која нас сили на одлуку.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas