Oglas
· · Komentari: 0
STAROSNA RAZLIKA

NAUČNICI TVRDE: Formula za računanje idealne STAROSNE RAZLIKE između partenera postoji

Naučnici tvrde jedno - idealna starosna razlika ipak postoji.

1605515833_Depositphotos_52757039_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Neki će reći da im više odgovara kada je partner stariji, neki će se složiti sa onom teorijom "mlađe je slađe", a nekima godine uopšte nisu važne. 

Naučnici Bram Bunk i Daglas Kenrik otkrili su da postoji matematička formula za izračunavanje "društveno prihvatljive" starosne razlike među romantičnim partnerima.

Pročitajte još: Žene VARAJU iz tri razloga, a prvi je potpuno BIZARAN i logičan!

Uzmete broj vaših godina, podelite ga sa dva, a zatim dodate 7 godina - to bi trebao biti minimum ispod kojeg ne biste trebali ići. Na primer, ako vi imate 34 godine društveno prihvatljivo je da budete u vezi sa nekim ko ima najmanje 24 godine.

Formula je laka i jednostavna!

Kada želite da pronađete gornju granicu, potrebno je da od svojih godina oduzmete sedam, a potom ih pomnožite sa dva. U praksi ti znači da ako imate 32 godine ne bi trebalo da zabavljate sa nekim ko ima više od 50 godina.

Pročitajte još: TESTERIJATE muškarca, sami odgovorite na ovih 6 pitanja

Otkrivena formula stupa na snagu od 14 godine života za oba partnera.

- Pravilo vam pomaže na način da vas drži vas unutar starosnog raspona koji će osigurati zajedničke interese s vašim partnerom, a verovatno će omogućiti i bolju komunikaciju - kaže stručnjak za odnose David Benet.

Ne treba se slepo voditi ovim pravilom!

Naravno, stručnjaci se slažu da se ne trebate slepo voditi ovim pravilom jer neko može biti mlađi/stariji, pa opet da iznenadi (ne)zrelošću i ponašanjem.

Pročitajte još: Stvari koje partnerima ubijaju želju za SEKSOM

Neka vam ovo bude jedna od smernica koja može da vam pomogne sa kojim ljudima možete da održite odnos.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas