Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БРАК

Џулија Робертс објавила редак ПРИВАТАН СЕЛФИ, а разлог је одличан (ФОТО)

Џулија Робертс и Дени Молдер прославили 19 година брака.

1625727837_Julija.PNG
Фото: Инстаграм/ сцреенсхот јулиаробертс
Oglas

Џулија Робертс је прославила 19. година брака са супругом Денијем Молдером. Ово је један од најстабилнијих бракова у Холивуду.

Прочитајте још: Шерон Стоун (63) у жутом бикинију: Овај модел стоји дамама свих година (ФОТО)

Џулија Робертс прославила 19 година брака

Џулија Робертс је плажи направила приватан селфи са супругом Денијем Молдером, објавила га је на Инстаграму и тиме обележила 19. година брака. Пар је на плажи, Џулија носи наранџасти качкет, док је Денију коса мокра и рашчупана. Брачни пар је умотан у пешкир.

- 19 yеарс ❤️ 💙 и тек почињемо! - написала је Џулија Робертс. 

Прва је честитала супруга Тома Хенкса.

Уз селфи, који је лајковало више од 700.000 људи, Џулија је додала само њој знан хаштаг #цонwингс и остали парови су почели да објављују своје слике косе рашчупане од ветра.

- Срећна годишњица. Морамо прославити велики јубилеј 20 - честитала им је Рита Вилсон, супруга Тома Хенкса.

Прочитајте још: Стари-нови ТРЕНД: Кендал Џенер и Гвинет Палтроу носе папуче какве до јуче нико не би обуо! (ФОТО)

Џулија Робертс је упознала супруга на снимању филма "Мексиканац"

Глумица Џулија Робертс (53) и продуцент Данијел Молдер (52) су се упознали током снимања филма "Мексиканац" 2000. године. Пар се венчано 4. јула 2002. године у Таосу, Новом Мексику.

И Молдер је поделио селфи и написао:

- Данас почињемо 20. годину нашег брака. Ова слика је настала на прашњавом путу пре него што је велика идеја почела... грлим ову прелепу девојку сваки дан.

Пар стално изјављује љубав

Џулија Робертс је глумила култне женске улоге, а недавно је дала интервју у којем је причала о мужу.

- Сваки дан када супруг уђе у кућу ја помислим ево га коначно - рекла је Џулија Робертс у недавном интервјуу.

Прочитајте још: Никол Шлезингер показала како носити БИКИНИ да груди буду лепше (ФОТО)

Пар редовно изјављује љубав један другом, па је тако Дени Молдер за Дан мајкук објавио слику породице и написао: "Лепа мама је у средини. Толико те волимо."

Прочитајте још: Стари-нови ТРЕНД: Кендал Џенер и Гвинет Палтроу носе папуче какве до јуче нико не би обуо! (ФОТО)

Џулија Робертс је недавно објавила селфи и када се ревакцинисала.

Прочитајте још: Наоми Кембел (51) први пут после рођења ћерке најавила ЗЛАТНИ тренд лета (ФОТО)

Џулија Робертс и Дени Молдер имају близанце Хејзел и Финеус (16) и сина Хенрија (14).

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas