· · Komentari: 0
BRAK

Džulija Roberts objavila redak PRIVATAN SELFI, a razlog je odličan (FOTO)

Džulija Roberts i Deni Molder proslavili 19 godina braka.

1625727837_Julija.PNG
Foto: Instagram/ screenshot juliaroberts

Džulija Roberts je proslavila 19. godina braka sa suprugom Denijem Molderom. Ovo je jedan od najstabilnijih brakova u Holivudu.

Pročitajte još: Šeron Stoun (63) u žutom bikiniju: Ovaj model stoji damama svih godina (FOTO)

Džulija Roberts proslavila 19 godina braka

Džulija Roberts je plaži napravila privatan selfi sa suprugom Denijem Molderom, objavila ga je na Instagramu i time obeležila 19. godina braka. Par je na plaži, Džulija nosi narandžasti kačket, dok je Deniju kosa mokra i raščupana. Bračni par je umotan u peškir.

- 19 years ❤️ 💙 i tek počinjemo! - napisala je Džulija Roberts. 

Prva je čestitala supruga Toma Henksa.

Uz selfi, koji je lajkovalo više od 700.000 ljudi, Džulija je dodala samo njoj znan haštag #conwings i ostali parovi su počeli da objavljuju svoje slike kose raščupane od vetra.

- Srećna godišnjica. Moramo proslaviti veliki jubilej 20 - čestitala im je Rita Vilson, supruga Toma Henksa.

Pročitajte još: Stari-novi TREND: Kendal Džener i Gvinet Paltrou nose papuče kakve do juče niko ne bi obuo! (FOTO)

Džulija Roberts je upoznala supruga na snimanju filma "Meksikanac"

Glumica Džulija Roberts (53) i producent Danijel Molder (52) su se upoznali tokom snimanja filma "Meksikanac" 2000. godine. Par se venčano 4. jula 2002. godine u Taosu, Novom Meksiku.

I Molder je podelio selfi i napisao:

- Danas počinjemo 20. godinu našeg braka. Ova slika je nastala na prašnjavom putu pre nego što je velika ideja počela... grlim ovu prelepu devojku svaki dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by modermoder (@modermoder)

Par stalno izjavljuje ljubav

Džulija Roberts je glumila kultne ženske uloge, a nedavno je dala intervju u kojem je pričala o mužu.

- Svaki dan kada suprug uđe u kuću ja pomislim evo ga konačno - rekla je Džulija Roberts u nedavnom intervjuu.

Pročitajte još: Nikol Šlezinger pokazala kako nositi BIKINI da grudi budu lepše (FOTO)

Par redovno izjavljuje ljubav jedan drugom, pa je tako Deni Molder za Dan majkuk objavio sliku porodice i napisao: "Lepa mama je u sredini. Toliko te volimo."

Pročitajte još: Stari-novi TREND: Kendal Džener i Gvinet Paltrou nose papuče kakve do juče niko ne bi obuo! (FOTO)

Džulija Roberts je nedavno objavila selfi i kada se revakcinisala.

Pročitajte još: Naomi Kembel (51) prvi put posle rođenja ćerke najavila ZLATNI trend leta (FOTO)

Džulija Roberts i Deni Molder imaju blizance Hejzel i Fineus (16) i sina Henrija (14).

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.