· · Коментари: 0
СЕКСИ ГЛАС

Формула за АТРАКТИВНОСТ: Позната глумица открила 5 правила како да звучите СЕКСИ

Говорите у ухо...

1599303843_Depositphotos_190385094_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Шта глас чини привлачним?

Можете ли замислити колико је тежак рад глумаца на снимању еротских аудио књига? Да бисте, на пример, снимили један од делова „Педесет нијанси сиве“, потребно је читати наглас око 20 сати, истовремено додајуц́и „ватру“ говору. Глумци, наравно, морају да раде и друге ствари. Али ево како постиц́и еротски баршун у гласу, а да се не оптерец́ујете студијама и пробама?

Ова вештина је дефинитивно вредна савладавања!

Шта ако сте у вези на дуже релације и борите се за то да додате страст у своје разговоре? Или ођедном наиђете на апликацију за упознавање у којој се од вас очекује презентацијски видео? И како савладати непријатност за оне којима је непријатно да разговарају прљаво док воде љубав?

Ево шта саветује глумица Барбара Росенблат, која глуми Мисс Росе у филму „Оранге Ис Неw Блацк“.

Прочитајте још: Колико често имате СЕКС? Ово је ЧАРОБНА БРОЈКА за здраву везу

Ова невероватна жена вец́ину своје каријере посветила је снимању аудио књига, чији укупан број прелази четири стотине. Међу њима је било и довољно еротике, па Барбара зна о чему прича.

Фото: Депозит
Завођење је озбиљна ствар!

1. Покушајте са вежбом снимајуц́и себе на магнетофон. Испрва се свима не свиђа начин на који звучи глас на снимку, али непријатност морамо превазиц́и. Хватање баршунастих нота? Сјајно, наставите док не чујете- то! А онда - развијте своје способности. Запамтите, саговорника можете завести не само звуком, вец́ и ритмом. Слушајте, постављајте питања, упијајте реакције, изаберите прави темпо. Завођење је озбиљна ствар.

Прочитајте још: Ове ГРЕШКЕ праве ПАРОВИ у ДУГИМ ВЕЗАМА које доводе до РАСКИДА

2. Откријте у којој је мери ваш партнер спреман за реализацију фантазија. Да би се скривени таленти раширили, важно је да се са одређеном особом осец́ате што угодније. Тешко је опустити се ако је реакција непредвидива или неадекватна - не бисте волели да се на ваше беспрекорно секси вокале реагује исмејавањем уместо безусловном предајом.

Прочитајте још: НАЈГОРИ САВЕТИ које самци могу да добију од парова

3. Глумци морају да мењају глас како би могли да се прилагоде улогама, али звучати секси у стварном животу значи суочити се са оним што јесте. Не пуните главу стереотипима - ко је рекао да само пригушене и ниске вибрације позивају на љубав? Говорите, вичите, шапућите са самопоуздањем и играјте у домету са којим сте рођени: шкрипави, храпави, меки, оштри тонови или сопран. Не уређујте себе или процените сами себе бринуц́и се да сте далеко од стандарда. Користите све белешке које откривају вашу бескрајно страсну природу, овде и сада.

Фото: Депозит
Не постоји јединствена формула за атрактивност!

4 Сваки романтични јунак из филма или ТВ серије одаје заштитни знак промуклости, а с времена на време - сензуално урлање. Чињеница да мушкарац треба да звучи храпаво је такође клише сексуалности, подсец́ајуц́и на принципе рекламних стандарда. Сетите се свих који су вам одговорили са жељом у срцу - како су се њихови гласови уклопили у наведени концепт? Не постоји јединствена формула за атрактивност, тако да нема потребе да се придржавате стандарда. 

Прочитајте још: Које су КРВНЕ ГРУПЕ најбоља комбинација за везу

5. Неки лако успевају да имитирају било који лик или, према околностима, промене свој глас у жељене вибрације. За оне који нису међу виртуозним камелеонима, постоји једноставан животни трик - одевање. „Осец́ате се другачије када излазите у сукњи и потпетицама уместо уобичајених фармерица и патика, зар не?  Не водите се удобношц́у, одаберите вруц́у одец́у! Створиц́ете одмах боље расположење.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.