Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Шкрипе врата, смрде вам ципеле, покварио вам се рајсфершлус? Решење је ту - узмите САПУН

Да сапун служи за далеко више тога него што је само прање руку – доказују ови сјајни и корисни трикови.

1617866622_Depositphotos_3833809_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Када поменете већини људи "сапун", прва асоција већине људи је купатило, туширање или прање руку, али сапун може бити користан за много више од тога. Заправо, може вам решити неке веома иритантне и упорне кућне проблеме.

Представљамо вам шест начина да искористите сапун у кући и решите неке досадне и упорне проблеме:

Проблем са рајсфершлусом

Намажите сапуном дуж рајсфершлуса, и изнедаићете се како ће лагано да клизи. Исти поступак можете да примените када вам се поквари рајсфешлус на торби или јакни.

Прочитајте још: Кухињски савети који решавају мука: Узмите свећу у руке и очистите лук без суза, а за љуштење куваног јајета узмите КАШИКУ!

Смрад из ципела

Нарочито код људи који се обилније зноје, смрад из ципела може да буде веома интензиван. Решење је просто: у сваку ципелу ставите по један сапун и већ до јутра би требало да осетите значајно "мирисно" побољшање.

Непријатан мирис одеће

У орман у којем стоји одећа коју дуго нисте користили, ставите сапун, и ваша одећа ће продисати и мирисати свеже и чисто. Сапун мењајте једном у две до три недеље.

Прочитајте још: Показала је савршен ТРИК: За чишћење ЗАРЂАЛЕ славине био јој је потребан само један НОВЧИЋ

Скупљање стакла

Када разбијете нешто од стакла, права мука је сакупити све ситне комадиће. Навлажите сапун и њиме прођите по поду и он ће уместо вас сакупити ситне комаде стакла, а ви нећете ризиковати да посечете руке.

Ујед комарца

На место уједа утрљате мало влажног сапуна, и свраб би требало да престане у року од свега неколико секунди.

Прочитајте још: Очистите челу кућу БЕЗ ХЕМИКАЛИЈА: Сода за тапацирани намештај, течни сапун за КУХИЊУ, а ево за шта можете користити УЉЕ ЧАЈЕВЦА

Шкрипање врата и прозора

Ништа иритантније нема од досадног шкрипања врата и прозора. Али, постоји решење! Сувим сапуном добро намажите шарке, и то је све, сапун ће све остало урадити за вас - ви само уживајте у тишини!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas