Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈАСНИ СИГНАЛИ ДА ЈЕ РАСКИД НА ПОМОЛУ: Један је озбиљан знак упозорења

Требало би да обратите пажњу на неке сигнале у вези који могу да укажу да није све тако идилично као што вам се можда чини

1706797617_shutterstock_1034150995--1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Емотивна веза захтева посвећеност, али и неке заједничке вредности које делите са партнером – пре свега поштовање.

Када тога нема, пре или касније, сваки романтични однос осуђен је на пропаст.

Како откривају стручњаци за везе, постоји пет сигурних ствари у вези које вас воде раскиду.

1. Неодговорност и занемаривање партнера

Ако вам се често дешава да вам партнер у последњем тренутку откаже састанак или помери договор уз образложење да му је нешто искрсло, то говори да не поштује ни вас ни ваше време и да се то вероватно никада неће променити.

Тиме што му је све већи приоритет од вас, шаље јасну поруку да нема озбиљне планове за везу са вама.

2. Мањак заједничких вредности

Ако тражите озбиљну везу и хоћете партнера с којим можда планирате да останете до краја живота, једна од кључних ствари јесте да је неопходно да делите неке заједничке вредности и имате сличне погледе по питању кључних животних ствари.

Ту спадају пословне амбиције, однос према деци, верност, лојалност… Дугорочно је тешко остварити везу са неким ко има потпуно другачије погледе на битне животне ствари од нас.

3. Нисте преболели бивше

Ако једно од двоје у вези није преболело бившег партнера, тај однос је засигурно осуђен на пропаст. Неко ко још гаји осећања за бившег партнера неће бити посвећен вама. Ако се надате здравој вези и посвећености са неким ко још живи у прошлости, битку сте изгубили још на почетку. Што пре схватите да губите и време у тој вези, биће вам лакше да из ње изађете.

4. Не свађате се на фер начин

Свађе су нормална ствар у везама, али ако су оне честе и ако вас партнер интензивно и непријатно кињи и покушава да вам њима уруши самопоуздање и самопоштовање, та веза сигурно неће бити базирана на здравим основама и из ње треба што пре изаћи, саветују стручњаци за везе.

5. Нема поверења

Кључ здравог односа је поверење и без њега нема будућности за везу. Када недостаје поверење или га има веома мало, веза је за оба партнера непријатна и болна.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas